Ambienti on/off

Join the new world

 

erep

Dita 1,846, 08:06 E Publikuar në Greece Greqia nga katsolinos

Όταν παίζεις erep μην κάνεις πολύ καμάκι γιατί οι εδώ κοπελάρες δεν μασάνε.Όταν αγοράζεται πρώτες ύλες προσοχή μην είναι σκάρτες και


Όταν κατακρίνεται αυθαίρετα συμπαίκτη αφήστε τον να ολοκληρώσει


Όταν αγοράζεις στο erep όπλα στη μαύρη στα τυφλά τότε


Όταν δεν ξέρεις τον συμπαίκτη σου καλά μην ανοίγεσαι.


Όταν κολλήσεις με το erep τότε αυτή η σχέση σε

 

Komentet

HonoreDeBalzac
HonoreDeBalzac Dita 1,846, 08:09

1st

panosts16
panosts16 Dita 1,846, 08:09

v

TrellosPsilos
TrellosPsilos Dita 1,846, 08:09

Καλο:) βοουτ

ISXYROS
ISXYROS Dita 1,846, 08:12

Hard Voted!!

Lonely Fighter
Lonely Fighter Dita 1,846, 08:17

Καρά voted 🙂

lef-7
lef-7 Dita 1,846, 08:22

V
lol

Mister Y
Mister Y Dita 1,846, 08:27

Understood only first one, and it's a nice one. If you can translate the others it will be good.

Kaniballos
Kaniballos Dita 1,846, 08:28

σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω

Delijohn
Delijohn Dita 1,846, 14:30

v

Dr.Chatzos
Dr.Chatzos Dita 1,846, 14:31

Κλαίω με Kaniballo!!

VOREIOHPEIROTHS
VOREIOHPEIROTHS Dita 1,846, 14:31

v

katsolinos
katsolinos Dita 1,846, 14:39

dont kill me kaniballos ,please

erevons
erevons Dita 1,846, 14:44

v!

BlackWater GR
BlackWater GR Dita 1,846, 14:44

v

tsigger
tsigger Dita 1,846, 14:57

ψήφος

Ilias the Greek
Ilias the Greek Dita 1,846, 15:12

v

EpiCourious
EpiCourious Dita 1,846, 18:16

haha

GX99
GX99 Dita 1,846, 19:06

v

Alfadi
Alfadi Dita 1,847, 01:11

σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω σκοτοσω

Rhodesknight
Rhodesknight Dita 1,847, 01:20

v

panvot
panvot Dita 1,847, 01:24

v

hatz
hatz Dita 1,847, 01:30

ψ

resoperka
resoperka Dita 1,847, 15:13

v

McLarenDr
McLarenDr Dita 1,847, 15:13

v

Roviros
Roviros Dita 1,861, 05:01

Ουαί ημίν...

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.