Ambienti on/off

Join the new world

 

ePakistani and eIndian citizens, Get Ready!

Dita 1,826, 09:09 E Publikuar në Pakistan Pakistani nga Muz1

Being the Minister of Community of ePakistan, I have decided to hold some mutual Competition or (whatever you want to call it, that word is outta my mind) between ePakistani's and eIndian's. I would cordially invite my eIndian Counter-part, WildQuark to IRC tommorow at 09:00 erep time, eDay 1827 to discuss the ideas so that we can increase the co-operation between ePakistan's and eIndian's. Other players who would like to give suggestions and help us in this thing are totally welcome. Please join #india-pakistan on IRC at the above mentioned time. Thank you!
Muz1/Muz97/Muhammad Usaama Zia
Minister of Community ePakistan
Member of DPP
 

Komentet

vrsoldiers
vrsoldiers Dita 1,826, 09:44

voted!!!

Innocent Killer
Innocent Killer Dita 1,826, 09:50

v

Strywgr
Strywgr Dita 1,827, 04:49

mai to dar hi gaya tha!

Asad Ali bozdar
Asad Ali bozdar Dita 1,828, 00:08

🙂

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.