Ambienti on/off

Join the new world

 

eOLYMPIC GAMES - Belgium 2013 [Opening ceremony + Event 1]

Dita 2,056, 20:11 E Publikuar në Malaysia Malajzia nga Monkeyboom Yau

COME !!! let join this game !!!
support this game !!!!

http://www.erepublik.com/en/article/eolympic-games-belgium-2013-opening-ceremony-event-1--2287445/1/20

DUE DATE IS NEAR.


LITTLE AWARE TO MALAYSIAN
remember our main point to join this game is not to win any game.
BUT TO Win More Friendship 🙂
Promise we all HAPPY


MARI MARI BERAMAI RAMAI KITA MAIN DGN HAPPY !!!

Monkeyboom Yau
CP of Malaysia

 

Komentet

SoharaSama
SoharaSama Dita 2,057, 01:30

\o/

El1teBE
El1teBE Dita 2,057, 01:49

Thanks for supporting the eOlympics! The most important thing of all is to participate, not to win!

Marcotje
Marcotje Dita 2,057, 10:35

+1 for this cool idea!

mhifzan
mhifzan Dita 2,057, 15:49

\o/

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.