Ambienti on/off

Join the new world

 

End of the TW

Dita 1,825, 06:54 E Publikuar në Belgium Belgjika nga eBelgium Military
Dear eBelgians,


As you could have seen, the last battle for the Training War ended.

During this TW with eUK there were 8 MPP battles and 9 RW Battles.


A lot of fighting then.


And a lot of Medals too…


The division who reached the most BH is division 3 with 67 BH.
Division 1 got 65 BH, Division 2 got 39 BH and division 4 got 31 BH
.

Here are the details:

Division 1 :

Joep Hoep ( 8 )
BaraBum (7)
Cobakka (6)
Yannis de Leeuw (5)
MarcDavid1978 (4)
Max Spiker (4)
Serge Leclerc (4)
MrPoirot (3)
Kaad (3)
Jean Lannes77 (3)
Gallica (3)
Gregory J.Roosen (2)
Oli Stonesen (2)
drunkenDog (2)
DarthGlacius (2)
Phillip Desaix (2)
Stefan troch (1)
treymata (1)
Edmundo Bailando (1)
Nicho aldene (1)
eBelgique (1)

Division 2:

Belgium General (4)
Lily Jayne Summers (4)
JdlF (4)
p0llux (3)
Mickis Bek (3)
Stijndp (3)
marcb (3)
Rock Belgium (2)
HePanda (2)
Stijn Puttemans (2)
Programme Tvvince (2)
McKitkat (1)
Cooke4444 (1)
ouipip (1)
jojin mercenario (1)
Oli Stonesen (1)
Phil84 (1)
Mabellene (1)

Division 3:

Goopypants (10)
boer jan (9)
A Vegan (6)
SX80 (5)
BrunoCND (5)
Takeshi Kitano (5)
Manekemaan (4)
Dendraad (4)
Gyantse (3)
Tony Clifford (3)
Don Diego F (3)
Kiyonori Dragnier (2)
tommot (2)
Kevork Pamboukian (2)
Gary McNichols (1)
lin0leum (1)
krisp007 (1)
AndreasC (1)
Thore Thoresen (1)

Division 4:

Olv007 (9)
Jofroi (7)
wazowsky (4)
NLSP (3)
xironn (2)
Rhual (2)
Backwards (1)
Critically (1)
shadowucks (1)
xSile (1)

And here who won a CH:

Olv007 (3)
Backwards
Rhual
Jofroi
NLSP


I would like to congratulate all of the eBelgians who fought. A lot of you earned also 1 or more True Patriot Medals. You used maybe all your reserves of Energy Bars, bazookas and batzookas. Now it’s time to rebuild your reserves for later.


Now that the TW is ended, I recommend all the eBelgian MU’s to fight for our CoT allies. Help them now!!!


Long life to eBelgium!!!


Your Minister of Defense,
BrunoCND.

 

Komentet

Takeshi Kitano
Takeshi Kitano Dita 1,825, 07:02

It was good.

BelgiumGeneral
BelgiumGeneral Dita 1,825, 07:25

1st place Div2 😛

p0lluxx
p0lluxx Dita 1,825, 07:30

Hail CoT ! 🙂

Fhaemita The Apostate
Fhaemita The Apostate Dita 1,825, 07:34

Congratz

Fail Belgium
Fail COT

tommot
tommot Dita 1,825, 07:51

Well done to all, very well done.

Viridi
Viridi Dita 1,825, 08:12

I had two for Belgium and two for the UK I think. (:

BrunoCND
BrunoCND Dita 1,825, 08:17

Yes something like this Viridi, but you aren't Belgian xd

Lily Jayne Summers
Lily Jayne Summers Dita 1,825, 08:25

Good job.

Nebojsa M. Petrovic
Nebojsa M. Petrovic Dita 1,825, 08:57

Hail Belgium!
Hail UK!
o7

Send love to Plato
Send love to Plato Dita 1,825, 09:34

Been a pleasure friendly fighting with you guys, wish you all the best in the future O7

NLSP
NLSP Dita 1,825, 09:37

It was nice 🙂

lin0leum
lin0leum Dita 1,825, 10:25

fail cot

Ely.nea
Ely.nea Dita 1,825, 12:52

missions done : nice, thanks

Teddy beer eBe
Teddy beer eBe Dita 1,825, 14:34

Thanks to the eUK. and our Governement.

Olv007
Olv007 Dita 1,825, 22:29

Those englishmens were a pleasure to kill ^^

Kaad
Kaad Dita 1,826, 04:44

Very good moment but it destroyed my weappons stock!

RaviMirza
RaviMirza Dita 1,826, 09:07

voted o7..

MoFA eIndonesia organized a game for International eRep players:
www.erepublik.com/en/article/2159375/1/20

=== Spread the Words !!! ===

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.