Ambienti on/off

Join the new world

 

eMY Marketplace Today. Day 1,826

Dita 1,826, 01:59 E Publikuar në Malaysia Indonezia nga mhifzan

produk hari ini 😉
hari ulang tahun ke-5 erepublik. br aku taw dah 5 thn upaya e-rep

 

Komentet

MiVEX
MiVEX Dita 1,826, 02:47

1st

Leo Syahmessi
Leo Syahmessi Dita 1,826, 03:02

1st x2

mhifzan
mhifzan Dita 1,826, 04:51

haha X D

Nerzhu1
Nerzhu1 Dita 1,826, 05:22

*calculating MYR needed ^^

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.