Ambienti on/off

Join the new world

 

eMarket Q7 Weapon

Dita 1,874, 06:04 E Publikuar në Malaysia Indonezia nga mhifzan
itu je nak tunjuk 😛
 

Komentet

Leo Syahmessi
Leo Syahmessi Dita 1,874, 06:51

lol xD

I n f o r m e r
I n f o r m e r Dita 1,874, 09:29

q8 wep is coming maybe

Allea230112
Allea230112 Dita 1,874, 16:31

~voted~

kyouharu
kyouharu Dita 1,874, 21:10

if q8 comes then it's better we find Plato, assassinate him and TO erepublik.....hahahaha 😛 😛

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.