Ambienti on/off

Join the new world

 

EL ANONIMO

Dita 1,900, 17:34 E Publikuar në Chile Kili nga Matix1

EL ANONIMO
Es mi competencia, suscribanse hay muchos tanques para la UM lautaro y para ti. :3
También post para alcanzar el top para mas subs y concursos. Y UN CONCURSO DE ORO: CLICKEAME
 

Komentet

The Manyak
The Manyak Dita 1,900, 17:35

pirinç

Matix1
Matix1 Dita 1,900, 17:36

SDUB POLE

anonimo1234567890
anonimo1234567890 Dita 1,900, 17:37

gracias

Matix1
Matix1 Dita 1,900, 17:37

de nada o7

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.