Ambienti on/off

Join the new world

 

eAsia/Oceania Maps 1846

Dita 1,846, 08:47 E Publikuar në Japan Republika e Kinës (Tajvan) nga Koragi

Hello eJapan and eWorld and welcome back to another Sotoba News article!
Today we have some large battles taking progress across our side of the eWorld + We will be seeing the first Anime Day today and the anime being reviewed is Shiki!First off we have the eSouth Koreans fighting in a RW against eROC losing 34-10 in the territory of Jeju.
Next we have two battles going on in the eTaiwan mainland, first we have the RW in Eastern Taiwan being lost 30-14 to the eAmericans. Then we have eUSA attacking eROC in the territory of Central Taiwan and eROC is losing this battle 40-4. Seems like eROC is putting no effort into their battles so a certain someone can border eUSA.
Now we go to cover some major land swapping down in the ePhilippine's, first off Luzon was swapped over to eBrazil last night in a quick battle and Visayas was swapped to ePhilippine also last night, and now their is a RW in Palawan by the ePhilippine's but their losing 22-11 to eBrazil.And now for the last area for today's current conflicts(This conflict ended as i was making this article), we go onto eNZ which has been seeing some cooperation with eChile and has been getting its regions back, but today's resistance war by eNZ was lost in the territory of Otago.
Now time for random fan service!


And as always vote, comment and subscribe for more!

 

Komentet

Sir Robin Ibz
Sir Robin Ibz Dita 1,846, 08:48

First!

Anorna Sharnath
Anorna Sharnath Dita 1,846, 08:55

pff, big boobs...
WE NEED DFC!

Boukun Suzaku
Boukun Suzaku Dita 1,846, 09:41

boobs get the vote

Shirazawa Yuni
Shirazawa Yuni Dita 1,846, 10:16

Good!

Akira Kaburagi
Akira Kaburagi Dita 1,846, 10:17

pic too old.

Nanashi Senshi
Nanashi Senshi Dita 1,846, 12:12

Voted

Amaterasu Omikami
Amaterasu Omikami Dita 1,846, 15:09

Jud

Oraizan
Oraizan Dita 1,846, 16:47

v!

Arari Kara
Arari Kara Dita 1,846, 20:19

good info and good service

h idenshi
h idenshi Dita 1,846, 22:28

( ゚∀゚)o彡°ちっぱい!ちっぱい!

Ashikaga Takauji
Ashikaga Takauji Dita 1,847, 03:07

Voted

Auraborus
Auraborus Dita 1,847, 12:38

V + S . Thanks for your efforts.
o7

Darshu
Darshu Dita 1,847, 15:57

v for the fanservice. !

eDesconnect
eDesconnect Dita 1,847, 18:52

HAIL BRASIL
HAIL USA
GOOD LUCK JAPAN
GOOD LUCK SOUTH KOREA

eDesconnect
eDesconnect Dita 1,847, 18:53

V + S

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.