Ambienti on/off

Join the new world

 

eArgentina I know why you are losing!

Dita 1,732, 03:36 E Publikuar në Bulgaria Bullgaria nga STOYCH3V
You have tough fight again , meanwhile look what your friends doing.

EDEN is playing with turkeys again and they love this game. They will not help you.Of course GAMA.Unfortunately they are here now. 

Komentet

Llillo
Llillo Dita 1,732, 03:52

hahaha

lol

Alex Zvezdev
Alex Zvezdev Dita 1,732, 03:54

http://www.erepublik.com/en/article/eargentina-strikes-back--2103597/1/20
lol 😉 eArgentina strikes back ...
2•18 minutes ago•

STOYCH3V
STOYCH3V Dita 1,732, 04:12

"Friends, this is just a game" + 1

velzevur
velzevur Dita 1,732, 06:34

o7

Dr. Dencil
Dr. Dencil Dita 1,732, 09:52

TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOLO

Gael Cavannari
Gael Cavannari Dita 1,732, 12:55

TROLOLOLOLOLOLOLO

Krizaldeth
Krizaldeth Dita 1,732, 16:23

HAHAHA GOOD TROLL!!!

skeletiste
skeletiste Dita 1,733, 13:04

haha

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.