Ambient on/off

Join the new world

 

Dogadjaji na eRepubliku

Day 1,825, 03:11 Published in Serbia Serbia by Aleksandar RVP

U ovom clank analiziram desavanja ne eRepubliku . Pomenucu eSrbiju, ePoljsku i eSpaniju

eSrbija

Srbija poseduje pored origialnih teritorija Srbije i :
-origialne teritorije eHrvatske
-sve teritorije eBiH
-nekoliko teritorija eItalije
-Montenegrian Coast , teritoriju koju su nam eCrna Gora prepustila da bi mogli krenuti u pohode na eItaliju

eSrbija veoma dobro drzi pod kontrolom svoje teritorije. eHrvati ne podizu ustanke jer su prebacili glavni grad u Aziju , Crna Gora ne moze da steti a i nece jer su nam dogovorom prepustili teritoriju , Italija ne pokazuje mnogo zelje da povrati teritorije , a eBiH bezuspesno dize ustanke

Ekonoija eSrbije je veoma dobra imamo 9/10 resursa (4 za oruzja i 5 za hranu), i nedostaje samo guma , koja najbliza u eFrancuskoj pa postoji mogucnost da i to eSrbije osvoji


ePoljska

ePoljska je najjaca drzava u srednjoj i zapadnoj Evropi . Stigli su i do Kanade i skoro je celu osvojili , ali sada se eKanadjani oslobadjaju ali ja mislim da bi ePoljska mogla lagano da ih pokori. Takodje ePoljska je pomogla eEstoniji da osvoji eFinsku .


eSpanija

eSpanije trenutno vlada Pirinejskim poluostrvom(Spanija i Portugalija) i delovima Juzne Amerike . U Juznoj Americi lako izlaze na kraj sa eKolumbijom, eVenecuelom i eMeksikom.

Trenutno posjeduju 9/10 resursa i to:
- 4 resursa za hranu
- 5 resursa za oruzje

Sto se tice resursa koji im fali da upotpune kolekciju to je krava, koja im je trenutno veoma nedostupna i daleka(najblize im je u eSloveniji , pa ne treba ocekivati da ce krenuti ka tom resursu ).

 

Comments

Ljuti Soko
Ljuti Soko Day 1,825, 05:34

еСрбија је еСрбија 😉

ch0da Sector car
ch0da Sector car Day 1,825, 07:17

v+s + shout o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.