Ambienti on/off

Join the new world

 

Dick week 2, Day 3

Dita 1,828, 09:24 E Publikuar në Netherlands Kanada nga dick_dastardly

and the winner, and happy receiver of 50 Q7 weapons is none other then:

THE ONE, THE ONLY, che nom nom


lets hope this cheers him up a bit 🙂

 

Komentet

Marnix Maximus
Marnix Maximus Dita 1,828, 11:52

yeah dick week

M. de Ruyter
M. de Ruyter Dita 1,828, 12:16

congrats che nom nom!

Gwom
Gwom Dita 1,828, 13:06

How do you choose the winner?

Girlpower
Girlpower Dita 1,828, 13:39

Grats. (:

Kixtart
Kixtart Dita 1,828, 13:47

Who? :- )

che nom nom
che nom nom Dita 1,828, 15:52

WOW! This is gonna keep me smiling for some days! Thank you, thank you, thank you!!!

dick_dastardly
dick_dastardly Dita 1,829, 04:05

at random, gwom

Gwom
Gwom Dita 1,829, 06:16

Ok

SKYJACKED
SKYJACKED Dita 1,829, 07:28

congrats che 🙂

WhiteTemplar
WhiteTemplar Dita 1,829, 11:43

gratz!

Mc Claren
Mc Claren Dita 1,830, 05:35

congratulations

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.