Ambienti on/off

Join the new world

 

Dia 1.904: ELECCIONS PRESIDENCIALS: VICTORIA CLARA DEL CANDIDAT ALI GUAL

Dita 1,904, 11:25 E Publikuar në Egypt Greqia nga rahuver

A les 10:50 hores ER, amb un resultat provisional de 80 vots (més del 70% dels vots emesos), el candidat Ali Gual guanya clarament les eleccions a CP (Country President).

Encara resten hores pel tancament dels col·legis electorals, però sembla que el resultat és dat i beneït i Ali Gual es convertirà en el proper president del nostre país. Hágase la lulz!ENGLISH VERSION

(10:50 ER). With a total of 80 provisional votes (over 70% of votes cast), presidential candidate Ali Gual clearly won the CP elections.

Hours are still the closure of polling stations, but apparently the result is "given and blessed" and Ali Gual will become the next president of our country. Let there be "lilghz"!
 

Komentet

Xesq
Xesq Dita 1,904, 16:13

FELICITATS ALI!

Ali Gual
Ali Gual Dita 1,905, 03:40

Gràcies!!!!!! Subpole...

Ara tots a portar el marc Karnitxandrista.

Naboal
Naboal Dita 1,905, 05:18

underpole..era d'esperar hehe

AriBenCanaan
AriBenCanaan Dita 1,905, 07:06

Una salutació als folladors de camells. Gràcies per participar!

Urner
Urner Dita 1,905, 13:25

Karnitxandristes amunt!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.