Ambienti on/off

Join the new world

 

Day 1,900

Dita 1,900, 17:00 E Publikuar në Switzerland Zvicra nga Jack Whiteman

Feb 01. Day 1900.
President Rican recently passed alliances with both The Republic of Macedonia and The United States of America.
Elections are approaching Switzerland! Presidential elections will be on February 5th with the proposed candidates being: Rican, running for a second term (the Anti-Imperialist Movement); Cronoss (the Swiss Liberal Party); and madkytie (the Swiss Peace Party). I hope to see you all at the polls!
Party Presidency elections are approaching as well; the candidates for President of the Anti-Imperialist Movement are: Archien von Drakenov, enpassant, and mercury61. Candidates for President of the Swiss Liberal Party are Hunter4Life123, and myself: Jack Whiteman. Ronina of The Others is running unopposed. Sadly, these are the only parties in the top 5 having elections this year. But, no matter; go out and support your party at the polls as well!

 

Komentet

Rican
Rican Dita 1,900, 22:56

you're getting better and better
\o/

Kliment E. Voroshilov
Kliment E. Voroshilov Dita 1,901, 00:19

Good article!

Jack Whiteman
Jack Whiteman Dita 1,901, 12:52

Haha thanks guys!

bowen199
bowen199 Dita 1,901, 18:37

votes

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.