Ambienti on/off

Join the new world

 

dark3lf раздава пистолети които не засичат.....

Dita 1,892, 09:07 E Publikuar në Bulgaria Bullgaria nga lOoVoOl
След неуспешния атентат над доган и текущата война с турците реших, че българите трябва да се сдобият с качествени оръжия, които да работят безотказно.

Затова ще раздам на всички коментирали БЪЛГАРИ по 20 к7 танка независимо от нивото, ранга и силата.


Коментирайте, гласувайте статията да влезе в топа и Enjoy.....


Танковете ще получите от:
Valeri Nanchev
MDFKing 

Komentet

BeJIuKaH
BeJIuKaH Dita 1,892, 09:08

Тури малко дупета бе...

S.Arsenov
S.Arsenov Dita 1,892, 09:09

2/4525 mersi mnogo shtedro

AquariusSG
AquariusSG Dita 1,892, 09:09

PERTAMAXXXXXXXXXXXXXXX

tulumbichka
tulumbichka Dita 1,892, 09:09

4/4526

CSKABG
CSKABG Dita 1,892, 09:09

VOT !
o/

Lord BlackASH
Lord BlackASH Dita 1,892, 09:10

Vot 11

Princess Aspas.BG
Princess Aspas.BG Dita 1,892, 09:10

в 12

UItraCSKASofia
UItraCSKASofia Dita 1,892, 09:10

Налазванка ^^

abvera
abvera Dita 1,892, 09:10

vot

NoLimit
NoLimit Dita 1,892, 09:10

Удри , горски!!! На мен не ми пращай 😁)

Georgi Martov
Georgi Martov Dita 1,892, 09:10

Чудни цици 🙂

Raymond Aubrac
Raymond Aubrac Dita 1,892, 09:10

танкове 🙂

Hitman4e
Hitman4e Dita 1,892, 09:10

a za makedonci nema hehehe barem 10 q7 za makedoncite 😃 v16 sub od porano

mecho puhh
mecho puhh Dita 1,892, 09:10

vot 16

NO CARRIER
NO CARRIER Dita 1,892, 09:10

Дай. : )

RosS II
RosS II Dita 1,892, 09:10

Има Цици Има Вот !

El Che G
El Che G Dita 1,892, 09:10

breeeeee
xd

Money Rules the World
Money Rules the World Dita 1,892, 09:11

БЪЛГАРИ

Ravick
Ravick Dita 1,892, 09:11

24 о7

Sir Mort
Sir Mort Dita 1,892, 09:11

29 vote

HunterMedal
HunterMedal Dita 1,892, 09:11

давай давай че съм мноо гладен !

HNTR9
HNTR9 Dita 1,892, 09:11

ВОТ 19!
Флауса за президент на вселената !! :Д

Maced0n
Maced0n Dita 1,892, 09:11

Браво

KoMyHucTa
KoMyHucTa Dita 1,892, 09:11

Skyrunner7

Тури малко дупета бе...

+1

CFCBG
CFCBG Dita 1,892, 09:11

34/с олд

Just smile back
Just smile back Dita 1,892, 09:11

bravo 🙂

AquaRiuZ
AquaRiuZ Dita 1,892, 09:11

Кой умрял?

gavrata Dita 1,892, 09:11

Komenti u fshi

Shamano
Shamano Dita 1,892, 09:11

v44 o7

k.Yank0v
k.Yank0v Dita 1,892, 09:11

46/old sub

Al3ssandro
Al3ssandro Dita 1,892, 09:11

вот!!

Drag0ny
Drag0ny Dita 1,892, 09:11

v37/old

JetixN7
JetixN7 Dita 1,892, 09:11

VOT !
o/

etljo stnov
etljo stnov Dita 1,892, 09:11

33-ти глас + shout
o7

Mr yOdA
Mr yOdA Dita 1,892, 09:11

vote 47 o7

Mule6
Mule6 Dita 1,892, 09:12

Удри уйнооооооо!!!

vato59
vato59 Dita 1,892, 09:12

Браво

Dimow Brando
Dimow Brando Dita 1,892, 09:12

o7

Nedelcho Nedelchev
Nedelcho Nedelchev Dita 1,892, 09:12

коментирам

Sluuby
Sluuby Dita 1,892, 09:12

За мен докторката.

tedkata
tedkata Dita 1,892, 09:12

vote ! o7

talibankoBG
talibankoBG Dita 1,892, 09:12

танковееее : )

Brick T0p
Brick T0p Dita 1,892, 09:12

yes

DecucJIaB
DecucJIaB Dita 1,892, 09:12

49/4530

Iliya The Great
Iliya The Great Dita 1,892, 09:12

КОР за Сокола!

danditoy
danditoy Dita 1,892, 09:12

55/old

Simonymous
Simonymous Dita 1,892, 09:12

Долу Доган! Искаме бонус от нАйран!

Xamalina
Xamalina Dita 1,892, 09:12

Мерси !!!

softmaster69
softmaster69 Dita 1,892, 09:12

v57

Tzoki
Tzoki Dita 1,892, 09:13

Благодаря !

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.