Ambienti on/off

Join the new world

 

D1896 中奖名单公布(有猜谜中奖)

Dita 1,911, 07:04 E Publikuar në China Kina nga gaoshanzhihu

首先祝全球华人新春快乐。

坦克已由苦力smartedboy帮忙派发,在此表示感谢!

不好意思一个抽奖拖了这么久,公布名单啦:

上篇派包文共有153v,抽出5位获得1.8g的奖励:

V68 Master_luck
V147 Samsung103
V59 xpxp182
V105 Van Hideyoshi
V22 jason 45 此号等级不足20级,作废
V31 Congmingkeaiyoujieca

另外黑幕一名:
V13 thewey
本报评论中首次猜中我为什么选择13这个数字的人可以获得2g,某些知情人士请绕道
(提示:明星)

1896内部抽奖,抽出2位获得5g:
Copper2012
FlamingArrow

奖励已发放完毕

再次感谢大家对TSP和1896的支持,春节愉快~~

 

Komentet

Samsung103
Samsung103 Dita 1,911, 07:27

多謝你的大恩大徳~~

Master_luck
Master_luck Dita 1,911, 07:59

谢谢!

Congmingkeaiyoujiecao
Congmingkeaiyoujiecao Dita 1,911, 08:03

感谢!!!

thewey
thewey Dita 1,911, 08:19

非常感谢!~

Van Hideyoshi
Van Hideyoshi Dita 1,911, 08:45

V7
好幸福啊我擦!!!

justyouknowwhy
justyouknowwhy Dita 1,911, 08:53

V8 一共13个人?

Copper2012
Copper2012 Dita 1,911, 16:56

v13 蛇年惊喜啊~~~感谢组织

shayumin
shayumin Dita 1,911, 18:12

v

VLKR
VLKR Dita 1,911, 19:24

V16
因為13是gay?

xpxp182
xpxp182 Dita 1,911, 20:54

V,感谢

SotonS
SotonS Dita 1,912, 05:27

v22难道是纳什的粉丝?

candy840401
candy840401 Dita 1,912, 08:34

V27

vincenty0628
vincenty0628 Dita 1,912, 11:37

v29

BlackTeaSC
BlackTeaSC Dita 1,912, 18:21

V32

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.