Ambienti on/off

Join the new world

 

Crna Gora 83% uz SPRSKU MAJKU !!!

Dita 1,900, 09:34 E Publikuar në Montenegro Mali i Zi nga IgorMilic7

Poslije duze vremena napokon sam procitao neki tekst sa uzivanjem.
PROJEKAT SRPSKA MAJKA !!!
Miljice svaka cast . Napokon da vidim vrhunski sastav vlade i sjajnu ekipu( jos samo da postavi fotografije zenskog kabineta 😃 )


Zato pozivam sve moje drage ljude iz Crne Gore koji su se preselili u Srbiju u posljednjih 120 godina da podrze SPRSKU MAJKU i daju joj glas. Pokazite da nas ima najvise.

Jer samo je jedna Majka !!


Svi za Miljicu princezu od Niš , će vam bude super 😃


 

Komentet

BalkanBoyRasan
BalkanBoyRasan Dita 1,900, 09:36

Мууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу!

Говедо!

3>

Alirize
Alirize Dita 1,900, 09:40

MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Kocka Scekic
Kocka Scekic Dita 1,900, 09:41

muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


o7

Tomislav Diablo
Tomislav Diablo Dita 1,901, 03:47

A za koga da glasaju Srbi koji su u zadnjih 120 godina kolonizirani u Crnu Goru?

Zeljko 90
Zeljko 90 Dita 1,901, 05:35

za tebe Tomice

PyrrusOfSparta
PyrrusOfSparta Dita 1,901, 10:38

Ne nego najbolje da se preselimo tamo da glasamo za nju

o7

Miljicaa
Miljicaa Dita 1,903, 12:24

Hahahahah to braco moja!!!
MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu i za vas!!!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.