Ambienti on/off

Join the new world

 

CAT REPORT DAY 1,905

Dita 1,906, 14:30 E Publikuar në Brazil Greqia nga H U L KWORLD TOP 10 MILITARY UNITS

7ª M.U. Mundial !!! 😛 Parabéns a todos os CAT !!!CAT STATS OF THE DAY
CAT TOP 20 INFLUENCE

Parabéns aos TOPCATS 😉 betania2012, Lucas O GRANDE , Casper CAT e He Man CAT !!!CAT OF THE DAY

Parabéns betania2012, com 3 dias de vida é a gatinha do dia 😃 !!!


✰ ✰ ✰ Site do CAT ✰ ✰ ✰ Fórum do CAT ✰ ✰ ✰ Gerador de fardas do CAT ✰ ✰ ✰ Site do CAT ✰ ✰ ✰

Beijinhos e Abraços,
Tio HULK

 

Komentet

H U L K
H U L K Dita 1,906, 14:31

CAT REPORT DAY 1,905
www.erepublik.com/en/article/2208557

(≧◡≦) CATMAXXX !!! (≧◡≦)

7ª M.U. Mundial !!!

D B C
D B C Dita 1,906, 14:33

Voto 1 é meu ninguem tasca que cheguei primero ! CATMAXXXX

H U L K
H U L K Dita 1,906, 14:34

^^^eehehehehehe

o meu foi o voto 2 \o/

CATMAXXXX

D B C
D B C Dita 1,906, 14:38

Ganhou de mim do primeiro comentário mas vc tem a vantagem de montar e comentar antes de anunciar. kkkkkkkkkkkkkkkk

Parabéns a betania2012 pela hitagem monstruosa e ao He Man, Toboco, teXou e Sir Dawg pelo estrago feito

CATMAXXX

Dark Sentinel
Dark Sentinel Dita 1,906, 14:39

CATMAXXXX

Subcomandante Marighella
Subcomandante Marighella Dita 1,906, 14:40

CATMAXXX

betania2012 quebrando tudo... isso sim é CAT!!!

Lonely Fighter
Lonely Fighter Dita 1,906, 14:45

Voted

Puppet do Arguille
Puppet do Arguille Dita 1,906, 14:46

CATMAXXX

Parabens betania!

(Votado)

AngelluS CAT
AngelluS CAT Dita 1,906, 14:48

miau!

teXou
teXou Dita 1,906, 14:49

CATMAxXx


Parabéns betania ! \o/

tsosmi3
tsosmi3 Dita 1,906, 14:49

V

Treiko
Treiko Dita 1,906, 14:50

Argentina in top 10 🙂

betania2012
betania2012 Dita 1,906, 14:58

Obrigados

betania2012
betania2012 Dita 1,906, 14:59

mas devia ganhar presentes!!!!!

Hallas CAT
Hallas CAT Dita 1,906, 15:13

CAT
CAT
CATMAXXXXXXXXXXXXXXx

Lefter2
Lefter2 Dita 1,906, 15:41

Votado

Hail CAT !!!!!

Kongha CAT
Kongha CAT Dita 1,906, 15:53

CATMAXXX

gekaram
gekaram Dita 1,906, 15:58

\o/

ELLAS1964
ELLAS1964 Dita 1,906, 15:58

v

Bohemias
Bohemias Dita 1,906, 15:59

CATMAXXX

Dreico
Dreico Dita 1,906, 16:00

(≧◡≦) CATMAXXX !!! (≧◡≦)

FriedmanPAS
FriedmanPAS Dita 1,906, 16:34

CATMAXXX o7 brothers!

Jefferson_Anjim
Jefferson_Anjim Dita 1,906, 19:40

votado

Dexter War
Dexter War Dita 1,906, 19:45

CATMAXX

BlackL4bel
BlackL4bel Dita 1,907, 01:03

CATMAXXX eu batendo só os 25 da DO entrei no cat report kkkkkkkkkkk

CATMAXXX

Parabéns betania 2012

Toboco
Toboco Dita 1,907, 09:42

CATs evreywere!!!!!!!!!!

jfaveri
jfaveri Dita 1,907, 16:53

dia 1906...

Bonna
Bonna Dita 1,907, 20:33

(≧◡≦) CATMAXXX !!! (≧◡≦)

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.