Ambienti on/off

Join the new world

 

Bulgaria needs a push - Join #bg.support for supply

Dita 1,826, 07:27 E Publikuar në Poland Bullgaria nga egad

Hi ePoland 🙂I’m the Bulgarian ambassador in your country and I’m writing this article because my RL motherland needs a little push in the battle against Greece. We left those Zorba’s to play Farmville for far too long but after 2-3 day of hard fighting it seems that they are on the edge of losing their advantage. So please don’t waste your damage in useless RW or fighting for the next medal but come and join us. You can do that in the direct battle for Burgas.If you are tired of endless direct battles than I’ll be happy to see your avatars in one of those RW:

- Plovdiv for Bulgaria;
- Western Desert for Egypt;
- Makkah for Saudi Arabia;
- Sicily for Italy.

LETS PUT THE END OF GREECE’S FARMVILLE TOGETHER AND HAVE SOME FUN!

 

Komentet

Lord Kenshin
Lord Kenshin Dita 1,826, 07:35

o7

Donnteo
Donnteo Dita 1,826, 07:38

o7

lqlqlqlio
lqlqlqlio Dita 1,826, 07:39

o7

Ton Dieu
Ton Dieu Dita 1,826, 07:39

о7

Sando Griffin
Sando Griffin Dita 1,826, 07:40

Give a vote, bring a Pole 🙂

windfall
windfall Dita 1,826, 07:41

o7

NO CARRIER
NO CARRIER Dita 1,826, 07:41

o7

anton9292
anton9292 Dita 1,826, 07:41

o7

ShmBigger
ShmBigger Dita 1,826, 07:44

o7

ValentinVT
ValentinVT Dita 1,826, 07:45

o7

danditoy
danditoy Dita 1,826, 07:45

o7

Artiomov33
Artiomov33 Dita 1,826, 07:45

о7

iwan61meister
iwan61meister Dita 1,826, 07:45

РАЗДАВАНЕ БЕЗ КРАЙ! ВСЕКИ ДЕН! http://www.erepublik.com/en/article/-1-2158940/1/20
Bulgaria needs a push

softmaster69
softmaster69 Dita 1,826, 07:46

o7

CSKABG
CSKABG Dita 1,826, 07:47

o7

Raymond Aubrac
Raymond Aubrac Dita 1,826, 07:48

o7

DimDaTeNiama
DimDaTeNiama Dita 1,826, 07:48

o7

ZirokS
ZirokS Dita 1,826, 07:50

o7

Ivo Ivanoff
Ivo Ivanoff Dita 1,826, 07:53

о7

Beast from USA
Beast from USA Dita 1,826, 07:53

o7

dia761
dia761 Dita 1,826, 07:53

о7

bgalex
bgalex Dita 1,826, 07:54

o7

Bright Sight
Bright Sight Dita 1,826, 07:55

o7

Princess Aspas.BG
Princess Aspas.BG Dita 1,826, 07:59

о7

mactep
mactep Dita 1,826, 08:00

o7

STOYCH3V
STOYCH3V Dita 1,826, 08:01

o7

A State 0f Trance
A State 0f Trance Dita 1,826, 08:02

о7

When FRYROM gives some tanks to fight against Poland please don't!

Poland always helps to Bulgaria in most hardest battles and times!

El3phantMan
El3phantMan Dita 1,826, 08:02

о7-о8

Shyneins
Shyneins Dita 1,826, 08:03

о7

SvetlioBG
SvetlioBG Dita 1,826, 08:04

о/

DS_4Ka
DS_4Ka Dita 1,826, 08:04

07

jororg
jororg Dita 1,826, 08:04

o7

slakyvip
slakyvip Dita 1,826, 08:06

о7

bate Becko
bate Becko Dita 1,826, 08:08

o7

KirilHristovKirilov
KirilHristovKirilov Dita 1,826, 08:08

o7

3a 6upaTa Te yTenax
3a 6upaTa Te yTenax Dita 1,826, 08:11

o7

an0ne7o
an0ne7o Dita 1,826, 08:27

o7

Dimitartrg
Dimitartrg Dita 1,826, 08:35

о7

vato59
vato59 Dita 1,826, 08:39

o7

MightyEli
MightyEli Dita 1,826, 08:42

o7

kosturkoff
kosturkoff Dita 1,826, 08:43

o7

AronMacedon
AronMacedon Dita 1,826, 08:48

not a single pole,brotherhood FTW xD

Helliorn
Helliorn Dita 1,826, 08:55

coś widzę, że chuMON ma daleko tą bitwę -,-'

GhanimaAtreides
GhanimaAtreides Dita 1,826, 09:00

o7

k0stek
k0stek Dita 1,826, 09:08

o7

Wykrwawiacz
Wykrwawiacz Dita 1,826, 09:11

o7

Basowy
Basowy Dita 1,826, 09:22

o234

Bulgurs are gay Dita 1,826, 09:23

Komenti u fshi

Distinguished
Distinguished Dita 1,826, 09:28

Watch your mouth, boy!

naiden
naiden Dita 1,826, 09:42

o7

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.