Ambienti on/off

Join the new world

 

briga entre and-galo e Volkofff

Dita 1,903, 13:07 E Publikuar në Brazil Brazili nga Neto Ferreiraa

olá,claro leito trago a vocês a noticia,em que o presidente and-galo briga com o querido Volkofff,tinho provas vejam


o bicho pegou, no final and-galo deu uma super voadora,e assim acabou a briga!

 

Komentet

Carol do Cerrado
Carol do Cerrado Dita 1,903, 13:14

.-.

paws
paws Dita 1,903, 13:14

Non Sense!

kkkkkkkk.

Edmond Morrel
Edmond Morrel Dita 1,903, 13:29

kkkkkkkkkkkk
isso foi montagiii! eu que ganhei. 😃

Eu e Meu Sobrenome
Eu e Meu Sobrenome Dita 1,903, 13:31

amay

humelhor
humelhor Dita 1,903, 13:34

kkkkkkk, votado

angelophilipe
angelophilipe Dita 1,903, 13:41

Kd u resto da imagen ?

Racer80
Racer80 Dita 1,903, 13:41

Neto Ferreira say: Eu aumento, mas não invento!

Wakko
Wakko Dita 1,903, 13:53

Imagem está cortada...rsrsrs

Greywacke
Greywacke Dita 1,903, 16:15

fecha o colchete em [/img

lokura02
lokura02 Dita 1,903, 16:44

ilario kkkkkkkkkkkkkk.. muito bom.VOTADO

Andrews Longhi
Andrews Longhi Dita 1,903, 17:13

vt

MaverickMAX
MaverickMAX Dita 1,903, 17:16

lol

TheRockk
TheRockk Dita 1,903, 17:18

o resto da imagem no proximo episódio, nesse mesmo horario e no mesmo canal

humelhor
humelhor Dita 1,903, 17:22

o resto da imagem no proximo episódio, nesse mesmo horario e no mesmo canal

kkkkkkkkkkkkkkk

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.