Ambienti on/off

Join the new world

 

Borba za Hrvatsku

Dita 1,829, 00:28 E Publikuar në Croatia Kroacia nga Jodevcic

Izaberite me u kongres i boriti ću se svim silama za Hrvatsku,da je vratimo da pobjedimo Srbiju.Da nam Hrvatska nemora biti tamo u Indiji nego da se ovdje vrati di joj je i mjesto.
Zato dajte meni glas i zato ću se boriti,sve novce i zlato što zaradim to me ću posveiti borbi za Hrvatsku.

Bog i Hrvati.
ZDS

 

Komentet

AlenJax
AlenJax Dita 1,829, 00:52

drugi glasovir,,klasa optimist!

K l i n a c
K l i n a c Dita 1,829, 01:39

Klin se klinom, a Jodevcic plinom!

Jodevcic
Jodevcic Dita 1,829, 02:25

Ovo su nacističke poslovice,a vi ovdje predstavljate civilno društvo.Stavljam svoje interese Hrvatske ispred svojih interesa.

Tom Tomasic
Tom Tomasic Dita 1,829, 03:46

SiV

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.