Ambienti on/off

Join the new world

 

Boletín MoD, Prioridades de Batalla 18NOV2012

Dita 1,825, 09:08 E Publikuar në Venezuela Spanja nga ehig2012


PRIORIDADES DE BATALLA:


1.- Mexico vs Colombia, en Southeast México, se pega por el lado mexicano
http://www.erepublik.com/es/military/battlefield/35946

2.- Chile vs Argentina, en Otago, se pega por el lado chileno
http://www.erepublik.com/es/military/battlefield/35925


3.- Brasil vs Colombia, en Pacifica, se pega por el lado brasileño
http://www.erepublik.com/es/military/battlefield/35935


4.- Brasil vs Colombia, en Amazonica, se pega por el lado brasileño
http://www.erepublik.com/es/military/battlefield/35941


Presidente: Ing. Luis
VicePresidente: Jhsz
MoD: ehig2012
vMoD: sase2528
vMoD: jonathan12
vMoD:Korsk
vMoD:exactiond7
vMoD:Gral Oleary
vMoD:Olopez

 

Komentet

QBRA2
QBRA2 Dita 1,825, 09:34

votado...pole!!

Ing. Luis
Ing. Luis Dita 1,825, 09:37

Votado

DanielEsp
DanielEsp Dita 1,825, 09:41

Votado o/

And-Galo
And-Galo Dita 1,825, 09:41

Votado..

HAIL VENEZUELA
HAIL BRASIL

And-Galo
And-Galo Dita 1,825, 09:41

Alberto Chavez
Alberto Chavez Dita 1,825, 10:20

creo que hacen falta mas vMODs

Carlos-Hernandez
Carlos-Hernandez Dita 1,825, 12:18

bien!

sacred459
sacred459 Dita 1,825, 12:23

Votado!! excelente trabajo!

jonathan12
jonathan12 Dita 1,826, 11:25

Votadisimo Por cierto muy buen trabajo ehig2012 estas haciendo tu trabajo muy bien! Felicitaciones

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.