Ambienti on/off

Join the new world

 

Boldog szülinapot! - feb. 12.

Dita 1,911, 04:32 E Publikuar në Hungary Hungaria nga Plussnyuszi

Nagyon nagyon boldog szülinapot neked Mimozia, kívánunk mindent, amit csak szeretnél magadnak! Éljen soká Nolmut, sok örömet és sikert kívánunk szülinapod alkalmából!


Successfully transferred 1 item(s) to Mimozia.
Successfully transferred 1 item(s) to Mimozia.
Successfully transferred 1 item(s) to Nolmut.
Successfully transferred 1 item(s) to Nolmut.

---

Aki szeretné, hogy felköszöntsük, ezen a linken beírhatja magát az adatbázisba

 

Komentet

MyNameWasIllegal_5963056
MyNameWasIllegal_5963056 Dita 1,911, 04:46

Boldog szülcsinapcsit!

classfighter
classfighter Dita 1,911, 04:50

Tree

classfighter
classfighter Dita 1,911, 04:50

Tree

MyNameWasIllegal_5963056
MyNameWasIllegal_5963056 Dita 1,911, 04:54

te kis tréfarépa.

4RN0
4RN0 Dita 1,911, 04:57

tré?

Prinz Antonius Hupakolanus
Prinz Antonius Hupakolanus Dita 1,911, 07:03

fa

classfighter
classfighter Dita 1,911, 08:08

Tree

classfighter
classfighter Dita 1,911, 08:08

Tree

Prinz Antonius Hupakolanus
Prinz Antonius Hupakolanus Dita 1,911, 11:31

De miért fa?

4RN0 Dita 1,911, 04:57

Komenti u fshi

Prinz Antonius Hupakolanus
Prinz Antonius Hupakolanus Dita 1,911, 05:03

Boldog Szülinapot!

Mimozia
Mimozia Dita 1,911, 05:10

Köszönöm szépen, már meg is kaptam! 😉 😘**

Boldogat Nolmutnak is! 😘* Megint fiatalodtunk egy évet! 😉

Nolmut
Nolmut Dita 1,911, 09:04

Köszi! Neked is bódogtat!😃

Kisborok
Kisborok Dita 1,911, 05:31

Boldog szülinapot! 🙂

Plussnyuszi
Plussnyuszi Dita 1,911, 05:59

ez milyen má'

Mandalaa
Mandalaa Dita 1,911, 09:00

Boldog szülinapot Mimozia és Nolmut!

Nolmut
Nolmut Dita 1,911, 09:04

Köszi mindenkinek!

CyberVirus07 Dita 1,911, 10:49

Komenti u fshi

73-as
73-as Dita 1,912, 00:30

Igy utólag is Boldogat Kedves Mimozia!
🙂

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.