Ambienti on/off

Join the new world

 

Birthday BootCamp

Dita 1,826, 10:45 E Publikuar në Austria Austria nga Harzakc

Yo people!

So I saw this:and thought:
what.. 1 gold = 7,35 strength?!and then i thought:
plato the businessman!


love,
es

 

Komentet

nitch08
nitch08 Dita 1,826, 10:55

sowie man auch 10 energie riegel um 39 gold kaufen kann...sehr sinnvoll

der observator
der observator Dita 1,827, 01:58

Hast Du den Zahnspangenplato selbst gemalt?

Insidator
Insidator Dita 1,827, 02:10

Plato? Sieht aus wie George Lucas.

OEBernd
OEBernd Dita 1,827, 06:43

George Lucas™ is a Trademark of Waltdisney pls delete your post or you have to pay for the consequence

Harzakc
Harzakc Dita 1,827, 10:37

nix da. meine zeichnung.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.