Ambienti on/off

Join the new world

 

Besplatan hleb za sve (Free bread for all)!

Dita 1,946, 13:50 E Publikuar në Serbia Serbia nga filipovic010

Da bi ste dobili 100 energije potrebno je:

1. vote

2. sub

3. shout(ako zelite)

4. napisite broj vote-a i sub-a u komentaru.

Podela vazi za sve.

To get 100 energy is required:

1. vote

2. subscribe

3. shout (if you want)

4. Write the number of votes and a subscribe in commentary.
 

Komentet

Pavich95
Pavich95 Dita 1,946, 13:55

v2+s-old+shout

T e m i s t o c l e s
T e m i s t o c l e s Dita 1,946, 13:57

V3 sub 392 shout

BlGFOOT
BlGFOOT Dita 1,946, 13:57

4/393 shout

Shayan Rmz
Shayan Rmz Dita 1,946, 13:58

5V
394S

mohammadh77
mohammadh77 Dita 1,946, 13:59

6 / 395 shout

FAF Barney Stinson
FAF Barney Stinson Dita 1,946, 13:59

7/396

DRAGON KAISER
DRAGON KAISER Dita 1,946, 14:01

V 8 S 397

Nikolay Dimchev Dimov
Nikolay Dimchev Dimov Dita 1,946, 14:10

9/398

Chryses
Chryses Dita 1,946, 14:11

vote 10 ... sub od ranije ...

KONDOR NEGRO
KONDOR NEGRO Dita 1,946, 14:17

12/399

korminjane88
korminjane88 Dita 1,946, 14:33

v13/s od ranije

dia761
dia761 Dita 1,946, 14:42

v14 s400

gran sanguchon
gran sanguchon Dita 1,946, 14:42

15/OLD

bojko3131
bojko3131 Dita 1,946, 14:49

v16 s old

4i4ko
4i4ko Dita 1,946, 14:50

16v 400s

Markoo123
Markoo123 Dita 1,946, 14:52

v-18 s-402

klav
klav Dita 1,946, 14:52

20/404

shtazi2
shtazi2 Dita 1,946, 14:53

19/403

Doc08
Doc08 Dita 1,946, 14:56

21/405

LevK0
LevK0 Dita 1,946, 14:57

22/old +shout

MrtavGradjanin
MrtavGradjanin Dita 1,946, 15:01

JURNJAVA ZA RH MEDALJOM (RW document)
~~~~~~~~~~~~~~~
http://www.erepublik.com/en/article/jurnjava-za-rh-medaljom-rw-document--2231242/1/20
~~~~~~~~~~~~~~~

UnbreakableMKD
UnbreakableMKD Dita 1,946, 15:02

23/406

El Tigre38
El Tigre38 Dita 1,946, 15:04

v24 s407

Bofal
Bofal Dita 1,946, 15:05

v25 s408 shout

Kekco
Kekco Dita 1,946, 15:07

v 26

s 409

Maputo1989
Maputo1989 Dita 1,946, 15:11

v27 s/old

mitrin50
mitrin50 Dita 1,946, 15:17

v28 sub old

andreev
andreev Dita 1,946, 15:21

29/410

eSecikesa
eSecikesa Dita 1,946, 15:24

30/411

eBully
eBully Dita 1,946, 15:29

v31/s412

AleksandarVelikiWOT
AleksandarVelikiWOT Dita 1,946, 15:37

v32/s old

m1c1
m1c1 Dita 1,946, 15:46

33/413

Ljubisa Banja Luka
Ljubisa Banja Luka Dita 1,946, 16:10

34/414

Sagaidachnyi
Sagaidachnyi Dita 1,946, 16:28

v 35 s415

MECHOr
MECHOr Dita 1,946, 17:01

v37/s416

TrigerSRB
TrigerSRB Dita 1,946, 17:07

38/ sub od pre

Shedar
Shedar Dita 1,946, 17:14

v39/s417

MiskoUbica
MiskoUbica Dita 1,946, 17:15

40/416

MesarskiNoz
MesarskiNoz Dita 1,946, 17:20

41/418 o7

triperozzz
triperozzz Dita 1,946, 17:35

42//old//shout

BRITVA1980
BRITVA1980 Dita 1,946, 17:51

43/419

DTS1981
DTS1981 Dita 1,946, 18:00

v44,s od pre,shout

Tapir83
Tapir83 Dita 1,946, 18:54

45 old +shout

Mario Iskrev
Mario Iskrev Dita 1,946, 18:59

46/420

larrasian
larrasian Dita 1,946, 19:00

v47 s old

Hendrim
Hendrim Dita 1,946, 19:13

48/421

BonesBones
BonesBones Dita 1,946, 19:14

49/422

Jose0468
Jose0468 Dita 1,946, 19:15

49/422

Jose0468
Jose0468 Dita 1,946, 19:15

49/422

LeandroML
LeandroML Dita 1,946, 19:30

V Nº51 S Nº424

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.