Ambienti on/off

Join the new world

 

Be clever again! Janeway game part 7!

Dita 1,900, 01:20 E Publikuar në Netherlands Holanda nga james janeway

A new opportunity to become famous!
Win this quiz. Become the new JGT and
win the price! Everyone will know your name..


The question:

This ship was a complete nation, in that old days..

Succes!!

James Janeway.

 

Komentet

djirtsdew
djirtsdew Dita 1,900, 02:01

First thing that entered my mind was Batavia. As in the Latin name for our regions and a well-known VOC ship.
It's probably not the correct answer, as it's not really a nation. On the other hand, the Batavian Republic was.

Kazziman
Kazziman Dita 1,900, 02:38

Whahah, was thinking directly the same as you djirtsdew 😒

james janeway
james janeway Dita 1,900, 04:00

clever but... wrong.

james janeway
james janeway Dita 1,900, 05:33

If i will help it becomes to easy..

Tijl Uilenspiegel
Tijl Uilenspiegel Dita 1,900, 05:34

De Mauritius?

Aries Prime
Aries Prime Dita 1,900, 06:01

Titanic

lol

Bautista Diego Reyes
Bautista Diego Reyes Dita 1,900, 06:31

Is it RMS Mauretania?

james janeway
james janeway Dita 1,900, 07:04

Good answers, but not the one i have in mind...

james janeway
james janeway Dita 1,900, 07:05

It is a Dutch ship!

Bautista Diego Reyes
Bautista Diego Reyes Dita 1,900, 07:09

Could it then be the Frigate ship ''de zeven provincien''?

Bautista Diego Reyes
Bautista Diego Reyes Dita 1,900, 07:12

Nation wise that would the Dutch Republic.

james janeway
james janeway Dita 1,900, 07:37

Right !!!!

Lord Holfex, you are the new JGT !!

Bautista Diego Reyes
Bautista Diego Reyes Dita 1,900, 07:48

This is great fun, James. Never stop doing this. And thanks for the prize.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.