Ambienti on/off

Join the new world

 

Badgers Quiz Time Question 8

Dita 1,899, 05:21 E Publikuar në South Africa Afrika e Jugut nga Badger06This Quiz contest of Ten questions, the eighth of which of which you will get now and the next tomorrow and so on.

You need to answer the question correctly to get points and the quicker you do it by posting your answer in the comments section the more points you earn.

1st - 10 points
2nd - 9 points
3rd - 8 points
4th - 7 points
5th - 6 points

Anyone there after get 5 points for there correct answer and minus 2 for each incorrect answer

Once all the questions have been answered, the player with the most points will get 10 gold.

This Quiz has a theme : The Honey Badger
Seventh Question Results and Answer

First - Adunit - 10 points
Second - Abominacija - 9 Points
Third - Vasillis Karavias - 8 Points
Fourth - Enriche2Ribiero - 7 points
Fifth - Heffner - 6 points
Everyone else - 5 points

What type of fur does an American Badger have ?

c) Course fur, silver gray

Overall points so far

AdUnit - 50 points
Abominacija - 49 points
Mikhail Alexander - 43 points
Enriche2Ribiero - 42 points
Liquidice - 40 points
Bia Pandora - 40 points
svetljo stefanov - 35 points
Luc Praetor - 32 points
Kaptein Balsak - 26 points
Uber Kiko - 31 points
Kuckuck - 29 points
beerman616 - 24 pints
Claudio Kilgannon - 20 points
Lord Elrond Hubbard - 18 points
Ryan Schmitz - 13 points
Don Vin - 10 points
Cotarius - 10 points
Vasillis Karavias - 8 points
Gregor Lucius - 8 points
Wack368 - 8 Points
Vanessa1309 - 7 points
Heffner - 6 points
Krimpie - 6 points
myBad - 5 points
Rexdeus - 5 points
Fhaemita Malodorus - 5 points
Samurai02 - 5 points
Centurion69 - 5 points
RedBirdUSA - 5 points
John Largo - (-2 points)

Eighth Question

In the Badger Badger Badger song, what else is mentioned ?

a) Mushrooms and Frogs
Frogs and Snakes
c) Honey and a Snake
d) Mushroom and a SnakeBest you go back and press the vote and subscribe button before something bad happens
 

Komentet

beerman616
beerman616 Dita 1,899, 05:32

d) Mushroom and a Snake

AdUnit
AdUnit Dita 1,899, 05:35

d)Mushroom and snake

etljo stnov
etljo stnov Dita 1,899, 05:41

Answer: d)Mushroom and snake

BataIjun
BataIjun Dita 1,899, 05:46

d

AL Commando
AL Commando Dita 1,899, 05:58

d

LiquidIce
LiquidIce Dita 1,899, 06:32

D...

Uber kiko
Uber kiko Dita 1,899, 06:46

Mushroom and snake

WHY AM I ALWAYS LATE FOR THIS 😨

Don Vin
Don Vin Dita 1,899, 07:53

d) Mushroom and a Snake

sounds like African snake actually

Bia Pandora
Bia Pandora Dita 1,899, 09:40

D

Luc Praetor
Luc Praetor Dita 1,899, 10:24

Hmm.... Mushroom Shake... *gurgle*... Er, I mean Mushroom and a Snake.

Enriche2Ribeiro
Enriche2Ribeiro Dita 1,899, 11:34

d again very late...

Enriche2Ribeiro
Enriche2Ribeiro Dita 1,899, 11:35

lol like the dude with minus 2 lol

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.