Ambienti on/off

Join the new world

 

Artículo

Dita 1,786, 16:43 E Publikuar në Colombia Kolumbia nga 2ebas7ian

Hola, he decidido escribir un artículo.

 

Komentet

Scourge Prime
Scourge Prime Dita 1,786, 16:50

PRIMAXXXXX

Wilson A
Wilson A Dita 1,786, 17:12

Que Gono.... de artic...

Para la próxima al menos anexele un buen bagre!!!!

Cedo el podio mas bien

Adrian Quiroz
Adrian Quiroz Dita 1,786, 19:23

Jajjajajajajajjajajajjajaaj votado jajajjaja

J.P Morgan
J.P Morgan Dita 1,786, 20:55

jajajajajajja muy bieno

The Society Builder
The Society Builder Dita 1,787, 12:13

PERFECTO AMIGO, ESCRIBE NO UNO, ESCRIBE MUCHOS, EXITOS

Oscar Patriota Colombiano
Oscar Patriota Colombiano Dita 1,788, 08:22

xDD

aketza3xxxpro
aketza3xxxpro Dita 1,788, 10:44

votado jajajja

Kyronte
Kyronte Dita 1,794, 07:46

¬¬
gracioso, con lo que cuesta encontrar artículos colombianos y sale con esto!
XP
jajajajajaja

AZULGRANACUERVO
AZULGRANACUERVO Dita 1,808, 03:38

V 58 s 120

pinchajunin
pinchajunin Dita 1,808, 11:22

S 129 PROYECTO UNA MM PARA TODOS Y TODAS!!! PASATE POR EL MIO POR FA!
http://www.erepublik.com/es/newspaper/el-rincon-juninense-278647/1

Punkrural
Punkrural Dita 1,809, 05:40

sub 193

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.