Ambienti on/off

Join the new world

 

Arms

Dita 1,785, 13:42 E Publikuar në Egypt Kuba nga costalsina

Q1: 0.90
Q2: 1.10
Q3: 2.40
Q4: 5.00
Q5: 7.66
Q6: 10.99

Precios orientativos, preguntad por privado
(Indicative prices, ask for private)

 

Komentet

fourfantastic
fourfantastic Dita 1,785, 14:20

Poleee

AL Toni
AL Toni Dita 1,785, 14:23

sUB POLE

Naboal
Naboal Dita 1,785, 14:38

aniràs actualitant aquí?

jo acostumo a necessitar Q7 bàsicament.

costalsina
costalsina Dita 1,785, 14:49

Naboal de moment els preus seran aquests i quan els canviï ja crearé un nou article.
Ara mateix els Q7 a 25.7.
T'interessa?

KADUPS
KADUPS Dita 1,785, 23:39

DKT GORIA!

Xavir
Xavir Dita 1,786, 01:15

v! podries posar-hi alguna floritura haha!

Negra Hipolita
Negra Hipolita Dita 1,786, 01:27

njab

Popay III
Popay III Dita 1,786, 03:04

legs...

Lady ita
Lady ita Dita 1,786, 03:37

Cerveza bier!

V!!

costalsina
costalsina Dita 1,786, 04:23

Naboal ara crearé un nou article amb els aliments també.
Serà millor que el vagi actualitzant i no crear-ne un de nou cada vegada...

gaara dead puppet
gaara dead puppet Dita 1,786, 08:21

no tienes Q7?

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.