Ambienti on/off

Join the new world

 

Aries's Food for GIFs #4

Dita 1,950, 10:02 E Publikuar në Netherlands Kanada nga Aries Prime

This contest will be very simple, post your favorite gif and I will add it to the list. Google added gifs as a search function now so give it a shot and see what we turn up.

Every Netherlands citizen will get 400 energy for posting up a gif, and the most voted gif will win 1 gold (At least 10 participants; Open to all nationalities). As always I will start us off,

*Shout out to Teyno87 for the 2000 Q1 food donation!

Aries PrimeMUFC992OMGKondioTalon KarrdeShibitahMaster GokuLiam Tatlock071leidenSKYJACKED

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.