Ambienti on/off

Join the new world

 

Apoyando a Media idea

Dita 1,900, 18:28 E Publikuar në Argentina Argjentina nga GermanK

MEDIA IDEA: http://www.erepublik.com/en/newspaper/media-idea-271465/1

My big friend Lorcema says:

Mi gran amigo Lorcema dice:


Media Idea doesn't agree with the pay-per-vote/sub system. I love the press module, please, do not destroy it. So please, vote, subscribe and share!

Media Idea no está de acuerdo con los sistemas de pagar o suscribirse por dinero. Me encanta el módulo de prensa, no lo destruyamos. Por favor, votá, suscribite y compartilo!


I think he is right. Lo apoyo 100%.

I do not give money (er or real) and do offer nothing inchange, oly a suscribe.
No intercambio plata, no ofrezco nada, solo suscribirme al diario de mi suscriptor como medida de solidaridad.


I talked
He dicho.

 

Komentet

Lorcema
Lorcema Dita 1,900, 19:14

Groso!!! Te voto!!

R. Z0R0
R. Z0R0 Dita 1,900, 21:53

Excelente V+S

alberto salvatierra
alberto salvatierra Dita 1,901, 17:11

votado + subscritpo 870 pasa por el mio

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.