Ambienti on/off

Join the new world

 

Another Revolt Again.

Dita 1,900, 04:39 E Publikuar në Australia Australia nga Ethan Mwjhah

Indonesia and Chile spreads to Australia and keeps coming back! What do you want? Destroy or became useless?

 

Komentet

Arthur the Elitist Cole
Arthur the Elitist Cole Dita 1,900, 04:47

I would like three pennies and a goat.

Lenat Sori
Lenat Sori Dita 1,900, 05:53

and don't spare the asparagus

BOUD1CCA
BOUD1CCA Dita 1,900, 12:24

I would like to say a word for the Chilean
the road he rides is difficult & stone
He rides for days on end with just a llama for a friend

Daenerys Stormborn Targaryen
Daenerys Stormborn Targaryen Dita 1,900, 17:37

Louise has a Llama fetish.

Xavier Griffith
Xavier Griffith Dita 1,900, 18:05

But alpacas are so much cuter 🙂

infin
infin Dita 1,901, 23:52

Llamas are hot, i wanna see the Louise and llama show.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.