Ambienti on/off

Join the new world

 

Angel Wink! ζ(◕ˍ︵ ゝ

Dita 1,906, 06:18 E Publikuar në Republic of China (Taiwan) Republika e Kinës (Tajvan) nga Kurimu

✖01✖02✖03✖04✖05✖06✖07✖08✖09✖10✖11✖12✖13✖14✖15✖16✖17✖18✖19✖20✖回覆並排名最喜歡的前三個

即可得1個Q7坦

範例:
1.20
2.01
3.19

✖假如都不喜歡則不必選圖

回覆「都不喜歡」

即可得2個Q7坦

✖回覆裡面有v 或v多少的不派坦給妳

✖每分享一張亞夢圖可以得一個Q1包

 

Komentet

amigo2011
amigo2011 Dita 1,906, 06:26

1. 01
2 . 09
3. 19

Altria Pendragon
Altria Pendragon Dita 1,906, 06:33

都不喜歡0.0Y

timmydavid6423
timmydavid6423 Dita 1,906, 06:36

圍觀萌萌咬咬失智老人KN大團長

gnsocqdkc
gnsocqdkc Dita 1,906, 06:37

都不喜歡 不是我的菜一w一

Griipec
Griipec Dita 1,906, 06:40

V
03
01
17

910132
910132 Dita 1,906, 06:45

v
03
01
19

c77s77
c77s77 Dita 1,906, 06:45

都不喜歡

Undead.Kenny
Undead.Kenny Dita 1,906, 06:48

9
13
20

Godzilla.Pika
Godzilla.Pika Dita 1,906, 06:48

1.06
2.13
3.16

^w^

csnes4208
csnes4208 Dita 1,906, 06:49

V 我不接受魔法少女喔OAO

JDisBack
JDisBack Dita 1,906, 06:52

1.02
2.05
3.19

=w=/

Alastair wolf
Alastair wolf Dita 1,906, 06:56

1.03
2.16
3.11

MeidanZuo
MeidanZuo Dita 1,906, 06:58

都不喜歡

shayumin
shayumin Dita 1,906, 06:59

1.01
2.13
3.19

Tear Star Rain
Tear Star Rain Dita 1,906, 07:07

6 12 14都不喜歡
↑↑↑↑↑↑大絕招(?

TLay
TLay Dita 1,906, 07:09

v16
都不喜歡
沒有大咪咪怎麼行!!!!!

windshadow
windshadow Dita 1,906, 07:09

都不喜歡

candy840401
candy840401 Dita 1,906, 07:10

1.19
2.01
3.16

Liouspasia
Liouspasia Dita 1,906, 07:14

v

喔...
不小心就留v了
這樣我說出排名也沒意義了~~

MissingYou
MissingYou Dita 1,906, 07:15

1. 2
2. 6
3. 9

troylun
troylun Dita 1,906, 07:25

1.20
2.17
3.13

萌神啃啃~

Tamama0315
Tamama0315 Dita 1,906, 07:30

都不喜歡

YuKirin Liu
YuKirin Liu Dita 1,906, 07:31

都不喜歡怎領比較多

Jing Xian YE
Jing Xian YE Dita 1,906, 07:37

不喜歡魔法少女~"~

Patrick Foster
Patrick Foster Dita 1,906, 07:37

1. 01
2. 02
3. 04
(咦?

chang155212
chang155212 Dita 1,906, 07:45

V22

1. 19
2. 12
3. 02

massess
massess Dita 1,906, 07:49

都不喜歡

我喜歡魔法少年(大誤)

Kudryavka Noumi
Kudryavka Noumi Dita 1,906, 08:02

都不喜歡
太高了G_G

bbg22
bbg22 Dita 1,906, 08:26

01
04
07
都不喜歡

這樣可以拿三坦嗎 XD

Yuehmei.TW
Yuehmei.TW Dita 1,906, 08:53

都不喜歡

Adolf Hitlers
Adolf Hitlers Dita 1,906, 08:55

都不喜歡
嘿嘿 因為我也喜歡少年啊!
男的也好,不會懷.....
志在亂入

vincenty0628
vincenty0628 Dita 1,906, 09:00

1.19 2.16 3.沒有~ 想了很久 原來是守護甜心啊._. ...

The Older
The Older Dita 1,906, 09:37

都不喜歡

Chen G
Chen G Dita 1,906, 09:51

V 都喜歡A_A

Remilia Scarlet3408
Remilia Scarlet3408 Dita 1,906, 10:07

V
只要是亞夢我都喜歡啦!!!

Yelhou
Yelhou Dita 1,906, 12:17

10
07
05
V35 感謝ˇˇ

Chuth
Chuth Dita 1,906, 12:44

1.04
2.07
3.14

不過,啃啃我最喜翻泥呀~

ShuaiDa
ShuaiDa Dita 1,906, 16:31

都不喜歡
我比較喜歡璃茉

Patricklai
Patricklai Dita 1,906, 16:41

都不喜歡 太蘿莉了...

Sincolase
Sincolase Dita 1,906, 17:06

1.03
2.09
3.10

new old wang
new old wang Dita 1,906, 17:12

05
16
18

PollShan
PollShan Dita 1,906, 17:39

都不喜歡 sry..

wallace82
wallace82 Dita 1,906, 18:09

1 01
2 08
3 19

MoleeA
MoleeA Dita 1,906, 18:36

1. 18
2. 16
3. 17

Jasonnor
Jasonnor Dita 1,906, 18:46

1.14
2.05
3.09

skull9014
skull9014 Dita 1,906, 19:02

都不喜歡~~ 怎麼這樣會拿比較多 XDD

RealFate
RealFate Dita 1,906, 19:03

都不喜歡XD

b13973
b13973 Dita 1,906, 19:24

都不喜歡

BlackTeaSC
BlackTeaSC Dita 1,906, 20:23

V 都不喜歡XDD

Concealment
Concealment Dita 1,906, 20:44

V48 S45

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.