Ambienti on/off

Join the new world

 

And again: fight to the Polish intruders!

Dita 1,829, 23:42 E Publikuar në Netherlands Holanda nga james janeway

The battle started again. If everyone that has the possibilities will fight for the freedom of our lovely nation, we certainly have a chanche!

So, united against the Polish. And hit them every day, and in every battle!
Holland has to be free again!


James Janeway.

 

Komentet

Kixtart
Kixtart Dita 1,829, 08:30

Lets leave a comment here :- )

Che Kukaken
Che Kukaken Dita 1,829, 09:44

comment:)

Fhaemita The Apostate
Fhaemita The Apostate Dita 1,830, 23:44

comment?

Vlam
Vlam Dita 1,830, 01:13

comment!

The Irish William Wallace
The Irish William Wallace Dita 1,830, 11:55

comment!

M. de Ruyter
M. de Ruyter Dita 1,830, 14:06

wasting pink is our new lifestyle! o7

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.