Ambienti on/off

Join the new world

 

AMP Contest for the best story - PRIZES!!!

Dita 1,937, 06:08 E Publikuar në USA Serbia nga Free Area


Greetings Americans,

I am glad to announce AMP is organizing a contest where we invite you to write a story about AMP leadership . Stories should be like this one http://mibpaste.com/jQmAyD (open the link and read story) , which was written by Blondeninja about me and my fellow AMPer Dczip when we were working together in Communications department.

Read that story and write one like it with same or different characters, use your imagination and writting skills.

You can write about following people:

Dr Luis Sentieiro,
Black Baroness,
Mr.Swagg,
Dczip,
BeeBee,
George S Patton Jr,
Brickwall,
Evry,
Free_Area,
Rushaun,
Syz2,
CrimsonNinja,
NAMWON,
RegencyEra,
lemon vodka,
Frikadelle,
Blondeninja,
Jack_Mensley,
John Largo,
Saraht0ga,
potato,
divineal,
Israel Stevens,
Jack Mensley,
John Killah.

After we receive and read all your submited stories, we will pick three of them and rank them.

Three story prizes will be awarded - first place 10.00 gold, second place $1000 and third place 100 q7 tanks.

If we find more interesting stories we will award them with consolation prize.

Stories could be submited into MY INBOX from this moment until the deadline on FRIDAY 15:00 EREPUBLIK TIME.


Yours Faithfully,
Free Area ,AMP Legal and Accounting director
 

Komentet

Rico Mc.Rico
Rico Mc.Rico Dita 1,937, 07:32

Ahaha I was going to tell either of you guys to make something like this on today's PDB! Glad someone got it ahead of me. : )

Salo91
Salo91 Dita 1,937, 14:30

1

Duncan Crowe
Duncan Crowe Dita 1,937, 10:26

needs moar comments xD

Syz2
Syz2 Dita 1,937, 12:28

I liked that story

blondeninja
blondeninja Dita 1,937, 15:13

Thanks 😛

DiegoJoak
DiegoJoak Dita 1,937, 15:08

608 votos y 6 comentarios?

Black Baroness
Black Baroness Dita 1,937, 15:19

Blondeninja wrote a nice story about Free_Area \o/

Frikadelle
Frikadelle Dita 1,938, 00:27

hm....the story must be true?

Free Area
Free Area Dita 1,938, 06:04

no, use your imagination

Frikadelle
Frikadelle Dita 1,938, 13:30

perfect 😃

LS HQ Dita 1,938, 00:58

Komenti u fshi

Bruce Killah
Bruce Killah Dita 1,938, 12:51

BN is on that list twice bro

SandwichKiller
SandwichKiller Dita 1,938, 13:33

lol helder a spammar na media americana? srsly?

Bruce Killah
Bruce Killah Dita 1,938, 18:48

You can put me on that list too btw 😃

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.