Ambienti on/off

Join the new world

 

Allies!!!

Dita 2,056, 20:28 E Publikuar në Malaysia Malajzia nga Monkeyboom Yau

We soon will have a meeting with our Allies

it is not strictly limited to cabinet members of both side.
But it will be the meeting between both country People.

i here by would like to give awareness to all Malaysian to updated with the date, time, event of the meeting.

i encourage everyone to be attend the meeting event which will be held soon.

The date, time, Vanue will be publish soon.

dont forget to Subscribe my news paper.

Thank you.

Monkey

 

Komentet

SoharaSama
SoharaSama Dita 2,057, 01:29

o7

Leo Syahmessi
Leo Syahmessi Dita 2,057, 07:59

o7

TeMing
TeMing Dita 2,057, 19:48

o7

mhifzan
mhifzan Dita 2,058, 05:59

\o./ siap angkat kaki lg tu 😛

Hajariyan X2
Hajariyan X2 Dita 2,058, 08:47

o7

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.