Ambienti on/off

Join the new world

 

aktivne bitke u evropi(a i malo sire) na dan 1825 - ovo nije bilo nikad :)

Dita 1,825, 09:49 E Publikuar në Serbia Japonia nga Vuk Tomic13
 

Komentet

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.