Ambienti on/off

Join the new world

 

Akcija!Sub za sub.

Dita 1,601, 13:08 E Publikuar në Serbia Serbia nga mice017

Da,da..moj prvi clanak 😃
Znate kako to ide-subujte mi novine,a link od svojih novina,ostavite u komentaru..vracam sub sigurno 😉

1.


2.

 

Komentet

MarkoZivancevic
MarkoZivancevic Dita 1,601, 13:27

SUB 3

Wellnes za SVE, AKCIJA JOS TRAJE,KO NIJE UCESTVOVAO NEK SE JAVI.
http://www.erepublik.com/en/article/wellnes-za-sve-akcija-donatora-velikog-srca--2002223/1/20

Slypire
Slypire Dita 1,601, 13:37

sub 4

Kibo 78
Kibo 78 Dita 1,601, 13:44

SUB 5 VOTE 7 o/ micina svaštara! : P

mice017
mice017 Dita 1,601, 13:56

nije moglo zbog š pa sam morala ovako..a nisam htela da bude svaStara 😃

dr..Gonzo
dr..Gonzo Dita 1,601, 14:23

v10 s9

ajde Mice, jos samo 991...

Crveni93
Crveni93 Dita 1,601, 15:33

v 13 + sub 10
jos 990 . . .

Alexandar Ognjanovic1994
Alexandar Ognjanovic1994 Dita 1,602, 01:37

v16 s13

Iwan1985
Iwan1985 Dita 1,602, 02:18

sub 17 uzvraceno

MladenM89
MladenM89 Dita 1,602, 03:28

v 22 s14

War3hous313
War3hous313 Dita 1,602, 04:57

26/31

SvakoDobroSvima

ps. evo ovde ima eDrugara bebaca spremnih na saradnju : )

RAVeS MM akcija
http://www.erepublik.com/en/article/raves-mm-akcija-2000477/1/20

boyan.93
boyan.93 Dita 1,602, 07:37

v31 sub 40

zoran71
zoran71 Dita 1,602, 10:01

uradeno v 33 + s 43

PANTO KV
PANTO KV Dita 1,602, 11:19

sub 45

mojov
mojov Dita 1,602, 15:23

v.36 s.47
pa uzvrati kod mene http://www.erepublik.com/en/newspaper/mojov-news-270702/1

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.