Ambienti on/off

Join the new world

 

Admins add SPOP Elite Citizen !

Dita 1,936, 11:18 E Publikuar në Austria Sllovenia nga TheMarkoSTMK

Dear Admins.
If you know yesterday died a player !
His name is: SPOP

Please add him Elite Citizen !

Thank you !

R.I.P SPOP

Pocivaj u miru legendo! 

Komentet

GGoxyto
GGoxyto Dita 1,936, 11:20

Her? 😒

ulu onder gazi kamal Dita 1,937, 05:09

Komenti u fshi

Salo91
Salo91 Dita 1,937, 14:30

1

bozimano dorks
bozimano dorks Dita 1,936, 11:23

o7 R.I.P.

D O N G S A L
D O N G S A L Dita 1,936, 11:32

rest in peace my friend.. :'((((

ReMiiX
ReMiiX Dita 1,936, 11:37

R.I.P 🙁

So sad, he was dad and his child is really young 🙁

AlxBxBx
AlxBxBx Dita 1,936, 11:38

Znam da je potpuno nebitno u ovoj situaciji, ali popravi malo ovaj engleski.

Montagiano
Montagiano Dita 1,936, 11:41

o/ u.u

dl4k0vuk
dl4k0vuk Dita 1,936, 11:44

Schmidt FZR
Schmidt FZR Dita 1,936, 11:46

Atom Oppenheimer
Atom Oppenheimer Dita 1,936, 11:47

GG WP

Salahudin el Ajub
Salahudin el Ajub Dita 1,936, 11:47

o7 R.I.P.🙁

Vesko Petkov
Vesko Petkov Dita 1,936, 11:48

R.I.P. I wish his family a good luck ..

Profeta ERIC
Profeta ERIC Dita 1,936, 11:49

v79 RIP

El Che G
El Che G Dita 1,936, 11:50

о/

zeka2501
zeka2501 Dita 1,936, 11:51

o7

Gavrilo 5
Gavrilo 5 Dita 1,936, 11:56

o7

mufekk
mufekk Dita 1,936, 11:57

R.I.P.

Josh Frost
Josh Frost Dita 1,936, 11:59

RIP o7

Kenan.Gomutan
Kenan.Gomutan Dita 1,936, 12:00

MEKANI CENNET OLSUN

Luis Grindl
Luis Grindl Dita 1,936, 12:02

why do you know that? multialert 😃

VMSBG
VMSBG Dita 1,936, 12:02

R.I.P. o7
Whats happen?

canegrobar
canegrobar Dita 1,936, 13:07

Died from cancer on brain..

ivan.sk
ivan.sk Dita 1,936, 12:04

write a ticket
they don't read articles

MonsterX555
MonsterX555 Dita 1,936, 12:07

this really is sad

MOnTT
MOnTT Dita 1,936, 12:11

o7

flrn
flrn Dita 1,936, 12:13

MOJCCY
MOJCCY Dita 1,936, 12:14

o7

Rambo 10
Rambo 10 Dita 1,936, 12:20

o7

Saiwun
Saiwun Dita 1,936, 12:25

RIP

De Factor
De Factor Dita 1,936, 12:28

RIP:(

o7

Aexil Kong Junior
Aexil Kong Junior Dita 1,936, 12:29

RIP:((

MidnightShade
MidnightShade Dita 1,936, 12:33

RIP

Drakantas
Drakantas Dita 1,936, 12:34

RIP

MADALEX
MADALEX Dita 1,936, 12:38

o7
RIP 🙁

nikolakss
nikolakss Dita 1,936, 12:39

o7

ZZaReeZ
ZZaReeZ Dita 1,936, 12:40

Stealth Line
Stealth Line Dita 1,936, 12:42

He died yesterday not today...

R. I. P SPOP

Don de Oliveira Albuquerque II
Don de Oliveira Albuquerque II Dita 1,936, 12:44

my sincere condolence to his family and may he rest in peace ....

M.A.M.A.D.O
M.A.M.A.D.O Dita 1,936, 12:45

RIP 🙁

Aladrak
Aladrak Dita 1,936, 12:46

RIP

silniy udar
silniy udar Dita 1,936, 12:48

RIP

Sokolatino
Sokolatino Dita 1,936, 12:49

o7

Kutluk Bilge Kul Anarsist
Kutluk Bilge Kul Anarsist Dita 1,936, 12:50

RIP

O.G. Loc
O.G. Loc Dita 1,936, 12:51

🙁 RIP

Pasok na goustaroume
Pasok na goustaroume Dita 1,936, 12:51

Rest In Peace brother

SikalokiN
SikalokiN Dita 1,936, 12:52

RIP

Alireza Amini
Alireza Amini Dita 1,936, 12:52

Rest in Peace

A V C Khalifa
A V C Khalifa Dita 1,936, 12:52

RIP

Gyurak
Gyurak Dita 1,936, 12:53

RIP

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.