Ambienti on/off

Join the new world

 

A short price analysis of the Norwegian food market

Dita 1,846, 11:48 E Publikuar në Norway Norvegjia nga Evleos

Every player needs food every day. But which quality level ought one to buy? This is going to be a regular article series providing you with that answer.

Without any further ado, let's take a look at the numbers.On the X-axis we have the cost pr unit of energy, while on the Y axis we have the different quality levels of food, ranging from Q1 to Q7. The numbers were collected this evening.

As you can see, Q2 gives you, as of present, the most bang for the buck, with Q1 and Q5 being the runner-ups respectively. Mind what food you're eating; Q4 is, as of present, three times as expensive as Q2 on a pr-energy basis, while Q6 and Q7 are even even more expensive.

 

Komentet

Per Jostein
Per Jostein Dita 1,846, 11:51

V + S

good article. keep writing

taulen
taulen Dita 1,846, 13:30

Noone is buying food, kinda. 🙂

T Cherub
T Cherub Dita 1,846, 14:25

I eat my own (dog-)food... And my food is good. I am willing to share to the hungry, if any.

Evleos
Evleos Dita 1,846, 14:54

Taulen: At least it's useful to point out to beginners that they should buy the food that gives them the most energy for the money 🙂

Sthanley Heykel
Sthanley Heykel Dita 1,846, 17:27

Yeah, low level players and returning players have to buy sometimes, so I can thank Evleos for the good shop gathering and organising information for us!

Gameiro101
Gameiro101 Dita 1,847, 04:03

Evleos, nice article.

Good Job

taulen
taulen Dita 1,847, 09:03

Thats why we have kickstarter, every player upto lvl 25 gets free food, so the food from kickstarter combined with what you should be able to produce youself with the free facotries you start with you should be set in the beginning.

Kaname Darkwind
Kaname Darkwind Dita 1,847, 19:06

I have too much food as it is.

Che Kukaken
Che Kukaken Dita 1,848, 02:14

Great information Evleos.
Since food are very cheap these days, i was wondering if its actually cheaper to buy it from the market, then producing it myself?

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.