Ambienti on/off

Join the new world

 

A short fable about Japan

Dita 1,829, 07:56 E Publikuar në Japan Japonia nga Koppanyi Ferenc


Do you know the largest hornet of the Word? It's the Japanese giant hornet (大雀蜂 or Oo-Suzumebachi) which can be more than 4 cm (1.6 in) long. It has a venom which is injected by the 6.25 mm-long (quarter-inch) stinger and attacks the nervous system and damages tissues of its victims. On average 40 people die every year of anaphylactic shock after having been stung.

These hornets are predators, their diet consists of a wide range of insects, also the bees. But only the European honey bees, not the endemic Japanese honey bees, which have a special technique to protect themselves. When a hornet approaches the hive, the bee workers form a ball around the hornet and vibrate their wings. The hornet can survive maximum temperatures of 44–46 °C, but the interior temperature of the ball rises over 47 °C, so the hornet will be killed.

 

Komentet

vasmegye
vasmegye Dita 1,829, 08:00

Japanese bee ball .. hah interesting.

Amamiya Mii
Amamiya Mii Dita 1,829, 08:00

Also some of the bees will die in the process, but its sacrifice for the good of the hive!
It was shown in the Maya the Bee~~
o7

Amaterasu Omikami
Amaterasu Omikami Dita 1,829, 08:06

Jud.

Ibarrai
Ibarrai Dita 1,829, 08:18

V! interesting.

Saludos desde eParaguay! o/

Shiro Yasha WD
Shiro Yasha WD Dita 1,829, 08:18

v

Kitsune Usureki
Kitsune Usureki Dita 1,829, 08:35

I hate bees 😮""" v...

Sophia Forrester
Sophia Forrester Dita 1,829, 09:18

And this is why we consistently win Divisions I and II. Good article!

Auraborus
Auraborus Dita 1,829, 18:50

That is really cool stuff.
The power and ingenuity of masses can overcome insurmountable obsticals.

Avalokitesvara
Avalokitesvara Dita 1,829, 20:04

Thermal processing is the best!

p.s.avoid microwave in thermal processes

cctmsp fourteen
cctmsp fourteen Dita 1,830, 23:13

sooo.... zerg rush?

Kagami Hiiragi
Kagami Hiiragi Dita 1,830, 23:30

wow

the tormented one
the tormented one Dita 1,830, 23:55

It looks angry.

Robert E.Lee 1861
Robert E.Lee 1861 Dita 1,830, 08:09

interesting
v

Shirazawa Yuni
Shirazawa Yuni Dita 1,830, 09:26

Nice! So interesting 🙂

Veprina 22
Veprina 22 Dita 1,831, 02:55

I am alergic 🙁

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.