Ambienti on/off

Join the new world

 

21 Q7 WEAPONS FOR VOTE ON FACEBOOK! [ZAVRSENO/FINISHED]

Dita 1,900, 10:03 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republika e Maqedonisë (IRFJ) nga Killua.HxH

Прво allow на апликацијата после

ГЛАСАЈТЕ ОВДЕ https://www.facebook.com/bonitas.mk?sk=app_441516965883820&app_data=gallery-1191 [копирај те го линков пошто води на страната ако кликнете од ереп]

Пишите број на глас во коментар! + shout 3 тенка повеќе ! 😛

FOLLOW STEPS THEN WRITE IN COMMENT YOUR NUMBER OF VOTE

Vote here : https://www.facebook.com/bonitas.mk?sk=app_441516965883820&app_data=gallery-1191 [ copy the link in new tab because erep will get u to page not to where this link should get u]
+ 3 tanks for shout

 

Komentet

Pantokrator80
Pantokrator80 Dita 1,900, 10:08

23169 valjda je to!
o7

VladeSokol
VladeSokol Dita 1,900, 10:50

http://prntscr.com/r793p 581, v4 , s imas od porano, shout 😁

dia761
dia761 Dita 1,900, 11:26

http://prikachi.com/images/328/5815328m.jpg 587 + shout

djambaz1
djambaz1 Dita 1,900, 11:30

http://prntscr.com/r7eqj 588 + shout

TheNikola
TheNikola Dita 1,900, 11:31

589 v+s + sh

seki1
seki1 Dita 1,900, 11:32

9/1878 shout
fb glas 590

Dadidk
Dadidk Dita 1,900, 11:36

591 za Petar + shout

bojko3131
bojko3131 Dita 1,900, 11:41

v7 s old 595

Killua.HxH
Killua.HxH Dita 1,900, 11:42

donirano na site do sega

MKDpedza
MKDpedza Dita 1,900, 11:46

glas 595 ss http://prntscr.com/r7h2p v12s1880+shout

VPCCP
VPCCP Dita 1,900, 11:50

#596 + shout

rubin_ganja
rubin_ganja Dita 1,900, 11:55

597 + Shout o/

viljus1
viljus1 Dita 1,900, 11:57

http://prntscr.com/r7iil
ima greska ovaj pogore izgleda

Hitman4e
Hitman4e Dita 1,900, 11:58

598 +saut

viljus1
viljus1 Dita 1,900, 12:01

http://prntscr.com/r7j46 + shout

Plamko72
Plamko72 Dita 1,900, 12:03

v13/s1883 глас 599 http://prntscr.com/r7j9s

Gavro77
Gavro77 Dita 1,900, 12:03

17 1884

SandeRBG
SandeRBG Dita 1,900, 12:05

605 + shout

MitkoRadev
MitkoRadev Dita 1,900, 12:06

602 + http://prntscr.com/r7jtp

KirilHristovKirilov
KirilHristovKirilov Dita 1,900, 12:09

vot 611+ shout : )

HNTR9
HNTR9 Dita 1,900, 12:13

vote 621 + shout!

Branko C
Branko C Dita 1,900, 12:15

625 glas

The.Lord.Iran
The.Lord.Iran Dita 1,900, 12:16

v626
shout

Raigor Stonehoof.
Raigor Stonehoof. Dita 1,900, 12:16

628+shout

RagingGod
RagingGod Dita 1,900, 12:17

632 + shout

GhanimaAtreides
GhanimaAtreides Dita 1,900, 12:17

634

Petudio 74
Petudio 74 Dita 1,900, 12:17

v634 + shout

Cosworth 99
Cosworth 99 Dita 1,900, 12:17

glas 632 ... sub 1885 vote 20 + shout

IvanVIK
IvanVIK Dita 1,900, 12:19

22/1886 http://prntscr.com/r7lnq

Killua.HxH
Killua.HxH Dita 1,900, 12:21

donirano na site do sea

Light Angel
Light Angel Dita 1,900, 12:23

glas 638 sub 1887 + shout

millyi
millyi Dita 1,900, 12:25

http://prntscr.com/r7mhs 639 + shout

Killua.HxH
Killua.HxH Dita 1,900, 12:28

donirano na site -!

Kep555
Kep555 Dita 1,900, 12:29

640 +shout

eARSHAM
eARSHAM Dita 1,900, 12:31

29/1889

Senna...
Senna... Dita 1,900, 12:32

643

Golf95
Golf95 Dita 1,900, 12:32

30/1890 http://prntscr.com/r7nj7

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.