Ambienti on/off

Join the new world

 

200 ENERGIJA ZA SITE

Dita 1,902, 13:03 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republika e Maqedonisë (IRFJ) nga M0lnja
1.Sub
2.Vote
3.Shout
4.add me za prijatel
 

Komentet

aero73
aero73 Dita 1,902, 13:10

2/old

DarsDars
DarsDars Dita 1,902, 15:01

v4 old sub i add + shout

sucwright
sucwright Dita 1,902, 15:16

5/old

Untitl3d
Untitl3d Dita 1,902, 15:22

6/стар съб

larrasian
larrasian Dita 1,902, 16:22

v7 sub old

Feche Pompin
Feche Pompin Dita 1,902, 16:34

v8 old sub

Felpudon
Felpudon Dita 1,902, 16:46

V 9 + S old

Heroe del Sur
Heroe del Sur Dita 1,902, 17:19

V 10 + S old

frajco
frajco Dita 1,902, 17:22

v11 s491 SHOUT

gise321
gise321 Dita 1,902, 17:45

13/494

febosau
febosau Dita 1,902, 17:45

vot 12
susc 495
shout

Niko Watson
Niko Watson Dita 1,902, 17:58

v14 s496

prostokreten
prostokreten Dita 1,902, 18:08

v15s497 +shout +add

Biropiec
Biropiec Dita 1,902, 18:22

16/old add shout

Profeta ERIC
Profeta ERIC Dita 1,902, 18:24

v17 old sub + shout

Argon el Justiciero
Argon el Justiciero Dita 1,902, 18:30

V18
Sub 499+Shout+Add

Juan Claudio Van Damme
Juan Claudio Van Damme Dita 1,902, 18:31

v19 old sub and added+ shout

Leandro Aveo
Leandro Aveo Dita 1,902, 18:32

v20 s499 +shout

juanportres
juanportres Dita 1,902, 18:43

v22 s old

jorgeprosario
jorgeprosario Dita 1,902, 18:48

23/500 shout

M 1 N
M 1 N Dita 1,902, 18:49

V24 + S501 + Add + Shout

R. Z0R0
R. Z0R0 Dita 1,902, 18:50

V25 S502 +shotu :j

Pala DC
Pala DC Dita 1,902, 18:57

26/504

Veritosa
Veritosa Dita 1,902, 19:07

v27
s 507

laleli81
laleli81 Dita 1,902, 19:32

v28 sub old

Comida y Armas Gratis (Dia 1902)
http://goo.gl/jUUq9

Comida y Armas Gratis (Dia 1901)
http://goo.gl/Kmh3F

M3gatr0m
M3gatr0m Dita 1,902, 19:33

v29 + old sub
send me fooooood

Aklarg
Aklarg Dita 1,902, 20:11

v29 s507 shout

A. Yupanqui
A. Yupanqui Dita 1,902, 20:20

v 31 + old sub + shout

PabloSandoval
PabloSandoval Dita 1,902, 20:28

v32 old sub + shout + add

GHRrecall
GHRrecall Dita 1,902, 21:16

v33 oldsub add shout

Matias Gonzalez Hopperus
Matias Gonzalez Hopperus Dita 1,902, 22:05

vot 34 sub 511

lordevilken
lordevilken Dita 1,902, 22:06

V35 old sub +shout

FoReVeR iN hIsToRy
FoReVeR iN hIsToRy Dita 1,902, 22:24

36/old + shout

CAPTAIN ASESINO
CAPTAIN ASESINO Dita 1,902, 22:30

v37 s511

R.A. Diaz
R.A. Diaz Dita 1,902, 22:48

V 39 OLD SUB

whiskeyjack1
whiskeyjack1 Dita 1,902, 22:56

40/512/add

Pazurro
Pazurro Dita 1,903, 00:08

v41 old sub

Svetlozar Saikov
Svetlozar Saikov Dita 1,903, 01:47

44/old

Pablo Delft
Pablo Delft Dita 1,903, 02:13

v47, s Old, Add, Shout

LogainAblar
LogainAblar Dita 1,903, 02:16

45/527

Gin Gi Bi
Gin Gi Bi Dita 1,903, 02:19

48

ZardonicS
ZardonicS Dita 1,903, 02:24

v49s529

Draven Sombra
Draven Sombra Dita 1,903, 02:28

V50 old Sub + shout

TrigerSRB
TrigerSRB Dita 1,903, 02:47

51v/ 530sub

Vladimir M. Vasiljevic
Vladimir M. Vasiljevic Dita 1,903, 02:56

52v 531s +s

Valeviko
Valeviko Dita 1,903, 02:58

53/old

MaxMcFarland4
MaxMcFarland4 Dita 1,903, 03:01

v54+sub533+shout

Princeza Ksenija
Princeza Ksenija Dita 1,903, 03:18

55/534

opetijaovde
opetijaovde Dita 1,903, 04:14

v57 sub old shout

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.