Ambienti on/off

Join the new world

 

2 х Ново Раздаване Нова Атака №7 !

Dita 1,829, 23:47 E Publikuar në Bulgaria Bullgaria nga Ziezius

Живо Здраво Братя Българи !

НОВА АТАКА продължава кампанията за раздаване на танкове К7.

Раздава се всеки вторник, четвъртък и неделя.

Всеки вторник и четвъртък НОВА АТАКА раздава Х на брой танкове К7 на всеки, който пръв вотне и субне статията. Бройката Х зависи от броя на членовете на НОВА АТАКА - и така ще бъдат раздавани по 40 танка, освен ако няма промоция. Ако членският състав на НОВА АТАКА стане 100, 200, 300 - бройката Х ще бъде 100, 200, 300 ...

В неделя НОВА АТАКА раздава по един танк на всеки атакист, който вотне и субне!

Днес ще раздаваме по 2 танка К7 по случай изпепеляването на гръчовете !!!

Пишете номера на вота и суба !В НОВА АТАКА, Българи, да си върнем България !Ziezius

 

Komentet

chocho23
chocho23 Dita 1,829, 23:58

v2/s879

vato59
vato59 Dita 1,829, 00:00

Rivaldo1914
Rivaldo1914 Dita 1,829, 00:00

4/star

bla bla blah
bla bla blah Dita 1,829, 00:11

v 6 sub 881

ZeFoR
ZeFoR Dita 1,829, 00:27

7/882

Grajdanina Nedev
Grajdanina Nedev Dita 1,829, 00:30

8/sub old

Miro Infinity
Miro Infinity Dita 1,829, 00:32

9/стар

Ksixus
Ksixus Dita 1,829, 00:36

10/ old sub

Lubo Uzunov
Lubo Uzunov Dita 1,829, 00:37

11/883

Yakhus
Yakhus Dita 1,829, 00:39

13/884

milenmvb
milenmvb Dita 1,829, 00:39

12/ sub old

Valeviko
Valeviko Dita 1,829, 01:03

v14 s old

Tunev
Tunev Dita 1,829, 01:08

vot 15 sub old

saykor
saykor Dita 1,829, 01:14

hi s vot 17

4i4ko
4i4ko Dita 1,829, 01:16

17 v sub old

roskata0722
roskata0722 Dita 1,829, 01:17

в19, съба е стар

tulumbichka
tulumbichka Dita 1,829, 01:57

v20, sub 885

blue1973
blue1973 Dita 1,829, 02:09

v21/sub star

Vazovski12
Vazovski12 Dita 1,829, 02:17

v22/ old

KrasimirHristozov
KrasimirHristozov Dita 1,829, 02:44

23/886

Atanas Iwanow
Atanas Iwanow Dita 1,829, 03:10

25/стар съб

Azmodius
Azmodius Dita 1,829, 06:16

вот 26 стар съб

Mad Snowboarder
Mad Snowboarder Dita 1,829, 06:17

27 old sub

All The Way Crunked Up
All The Way Crunked Up Dita 1,829, 07:07

28 стар

prostokreten
prostokreten Dita 1,829, 07:20

29old dub

joro speed
joro speed Dita 1,829, 07:23

30/887 Успех

pavlin penkov
pavlin penkov Dita 1,829, 07:31

31/888

auris0
auris0 Dita 1,829, 08:27

v32 s889

DonMirchev
DonMirchev Dita 1,829, 08:31

v 33 / s 889 (не знам защо auris0 е написал s889, но със сигурност моя е 889)

Millky
Millky Dita 1,829, 08:49

в34/съб стар

ivelinkata
ivelinkata Dita 1,829, 09:32

v35 sub star

George. Panteleev
George. Panteleev Dita 1,829, 09:33

36/890

mamutop
mamutop Dita 1,829, 09:44

v37 sub imash

split85
split85 Dita 1,829, 09:48

в38 съб стар

Nastera
Nastera Dita 1,829, 12:43

39/891 Благодаря!

KhanOmurtag
KhanOmurtag Dita 1,829, 15:24

40/892

cvetandobrev
cvetandobrev Dita 1,830, 02:27

42/894

kosturkoff
kosturkoff Dita 1,830, 04:20

43/sub old

Sniper2020
Sniper2020 Dita 1,830, 06:23

v44 s893

VESELIN STOYKOV
VESELIN STOYKOV Dita 1,830, 07:12

894\45

Vasil Traykov
Vasil Traykov Dita 1,830, 08:12

46/стар

Rumen Vasilev
Rumen Vasilev Dita 1,830, 08:43

47/894 с малко закъснение

free85
free85 Dita 1,830, 08:59

48/895

valerito
valerito Dita 1,830, 09:13

v 49 s old

mi6ma6
mi6ma6 Dita 1,830, 10:11

50/896

Zeussin
Zeussin Dita 1,832, 01:58

v51/898

ivo urukov
ivo urukov Dita 1,833, 06:28

v53/ s old

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.