Ambienti on/off

Join the new world

 

1898. napi segély [141-142]

Dita 1,898, 06:29 E Publikuar në Hungary Venezuela nga G House

Hello mindenki!

Az 1898. napi segélyt Bashbrood és Molnar Titusz kapja!

- fejenként 500 HUF Imre Norbert és drago.14 részéről
- fejenként 2000 Energy-re elegendő kaja Lelekoszto részéről
- fejenként 20 darab q6 tank kismedve részéről.

Gratulálok! Használjátok egészséggel és üssetek az aktuális parancs szerint!

Segélyezettek/segélyre várók listája
Támogatók listája

Jelentkezés és részletek
Segélyezés kiértékelés v1.0
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hadügyi Közlöny
Szociális közlöny

 

Komentet

Bashbrood
Bashbrood Dita 1,898, 11:59

Köszönöm szépen!

Molnar Titusz
Molnar Titusz Dita 1,899, 09:00

Köszönöm szépen!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.