Ambienti on/off

Join the new world

 

1888.Gün Basım:8

Dita 1,888, 13:01 E Publikuar në Turkey Qipro nga M.AZAK 1453

BAGIŞLAR KABUL EDİLİRSoneras'ın köşe yazısının küçük olduğu için özr diliyorum.
bilgisayarda öyle gözükmüyrdu 🙁
KÖŞE YAZISINI buradan büyüterek okuya bilirsiniz.
BÜYÜK SEVENLER...


BAĞIŞLAR:
1-BaybarsHa 10 Weapons 200 Food
2-intmainvoidf 40 Food
3-B0RD0B3R3L1 185.5 TRY
4-tuPole 30 Weapons
5-Hacoguz 50 WeaponsVote+Subs+Shout(Parti-Ordu-Arkadaşlar)
http://www.erepublik.com/tr/article/1888-g-uuml-n-bas-m-8-2197771/1/20
 

Komentet

soneras
soneras Dita 1,888, 13:16

v1 pirinc

M.AZAK 1453
M.AZAK 1453 Dita 1,888, 13:24

ŞİMDİDEN KÜÇÜK YAZI İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM BİLGİSAYARDA ÖYLE GÖZÜKMÜYORDU ÖZÜR DİLİYRUZ

BatuHan38
BatuHan38 Dita 1,888, 13:32

ikinc

Probuy
Probuy Dita 1,888, 13:54

üçünç v+s shouted

ArslanbekSultanbekov
ArslanbekSultanbekov Dita 1,888, 14:01

ben linki kopyalayıp okudum. güzel makale

Hacoguz
Hacoguz Dita 1,889, 07:10

vote

Emek vermişsin

BaybarsHan
BaybarsHan Dita 1,889, 07:47

+ voted

Arslan Tegin
Arslan Tegin Dita 1,889, 08:07

voted

Yanlizkurt32
Yanlizkurt32 Dita 1,889, 08:13

vote 😃

eben zaa xdxd
eben zaa xdxd Dita 1,889, 08:20

vv

BilgeKagan69
BilgeKagan69 Dita 1,889, 08:28

v

ArgE3535
ArgE3535 Dita 1,889, 09:03

v39 s var

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.