Ambienti on/off

Join the new world

 

10 k7 weapon for vote

Dita 1,895, 15:57 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republika e Maqedonisë (IRFJ) nga KralliMarko

ГЛАСАЈТЕ ОВДЕ http://tinyurl.com/b78atkm

ПИШЕТЕ ВО КОМЕНТАР ВАШИО БРОЈ НА ГЛАС И МАВНЕТЕ ШАУТ!

Ве молам читајте добро на шо барам глас а не да стегате воте и суб и да барате тенкој и после не сте добиле па да плукате!

__________________________________________

HERE IS THE DOCUMENT

FOLLOW STEPS THEN WRITE IN COMMENT YOUR NUMBER OF VOTE
http://tinyurl.com/at7zn6e

PLEASE SHOUT THIS ARTICLE

 

Komentet

Profeta ERIC
Profeta ERIC Dita 1,895, 16:12

poleado¡¡¡¡¡¡¡

suker.d
suker.d Dita 1,895, 16:45

349

Strong Pawn
Strong Pawn Dita 1,895, 17:12

v83// s od prethodno// glas350

dia761
dia761 Dita 1,895, 21:56

glas 351

IvanVIK
IvanVIK Dita 1,896, 00:48

глас 352

Biropiec
Biropiec Dita 1,896, 00:50

Boris_Traikov_1612135991

seki1
seki1 Dita 1,896, 04:14

Новицаа Велјаноскии
glas353

Dr0fBoli
Dr0fBoli Dita 1,896, 05:03

Glasano http://prntscr.com/qprxm

krembananka
krembananka Dita 1,896, 05:08

354 glas

Kathee93 Dita 1,896, 05:15

Komenti u fshi

Angela92
Angela92 Dita 1,896, 05:16

355

TrpcheDJ
TrpcheDJ Dita 1,896, 05:21

360 + shout

RyzeGR
RyzeGR Dita 1,896, 05:57

v115+s1231

Negotinecot
Negotinecot Dita 1,896, 05:59

v 116 s1232

S.Arsenov
S.Arsenov Dita 1,896, 06:43

362+shout

dadoxino
dadoxino Dita 1,896, 06:54

v118

Zlatko Nikodinovski
Zlatko Nikodinovski Dita 1,896, 07:27

120 shout

No face No name No number
No face No name No number Dita 1,896, 08:11

123/1235

k.Yank0v
k.Yank0v Dita 1,896, 08:27

124/old sub

jero123
jero123 Dita 1,896, 08:36

18 489 - facebook / 125/1235

Kiko LeBron
Kiko LeBron Dita 1,896, 08:54

127/1237 374 na fb

Golf95
Golf95 Dita 1,896, 10:45

glas 560 pozicija 6

Mr.Hiccup
Mr.Hiccup Dita 1,896, 11:33

v129 s1239

MACEDONP4
MACEDONP4 Dita 1,896, 12:07

1240 s + 131 v

Strumicanec14
Strumicanec14 Dita 1,896, 13:19

670 o/

Milocovci
Milocovci Dita 1,896, 13:20

670 glas

Reptileee
Reptileee Dita 1,896, 14:02

705 glas

familymakedon
familymakedon Dita 1,896, 14:48

glas 135

Aragorn MKD
Aragorn MKD Dita 1,897, 00:20

http://prntscr.com/qtgkw glasano so sreka 😉

RiffleRRRBabY1g
RiffleRRRBabY1g Dita 1,897, 01:15

glas -764 pozicija -5 vote -137 sub -old

pontiacMK
pontiacMK Dita 1,897, 02:23

sub1242 vote138

dia761
dia761 Dita 1,897, 03:06

Благодаря!!!!

Dexx666
Dexx666 Dita 1,897, 08:38

v140 so glas predhodno

Rob3rtMK
Rob3rtMK Dita 1,897, 08:55

gals 767 + v + s

davorina
davorina Dita 1,897, 10:30

768 glas

kiril keovski
kiril keovski Dita 1,897, 11:12

770 glas

Plamko72
Plamko72 Dita 1,897, 11:16

glas 769 poz 5

Zhonga
Zhonga Dita 1,897, 12:44

sub odamna
v-143
shout

Fiksovski
Fiksovski Dita 1,897, 13:47

772 glas

MASKADEL
MASKADEL Dita 1,897, 15:56

V146 subb1243 + shout

prostokreten
prostokreten Dita 1,901, 02:32

v147sub1244 +shout

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.