Ambienti on/off

Join the new world

 

1 GLAS ZA VESNIKOV = HRANA ILI ORUZJE AJDE MAKEDONCI !

Dita 1,897, 06:24 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Belgjika nga aceskorpija

Sekoj Glas e dobre dojden za vozvrat davam hrana ili oruzje 🙂

 

Komentet

The Argead
The Argead Dita 1,897, 06:29

v1sub21+add+shout

Pur3BlooD
Pur3BlooD Dita 1,897, 06:31

v2 + sub 22 🙂

MKDpedza
MKDpedza Dita 1,897, 06:32

v3s23+add+shout

thegreat1
thegreat1 Dita 1,897, 06:33

v4 s24 add shout

Cosworth 99
Cosworth 99 Dita 1,897, 06:35

v5 s25 +add + shout ... I netreba nishto . So srekja brat i pobrzo do MM medal ... o7

Light Angel
Light Angel Dita 1,897, 06:37

sub 26 , samo vrati ako mozes ,pozdrav
http://www.erepublik.com/en/newspaper/redemption-of-the-world-270814/1

djambaz1
djambaz1 Dita 1,897, 06:37

6/27

Golf95
Golf95 Dita 1,897, 06:40

v7 s28 shout

Antic Macedonia
Antic Macedonia Dita 1,897, 06:44

sub 29 vote 8

Ivan Blok37
Ivan Blok37 Dita 1,897, 06:44

v9 s30 shout

aero73
aero73 Dita 1,897, 06:48

v10 s31

Floberg
Floberg Dita 1,897, 06:54

11/32

IvanVIK
IvanVIK Dita 1,897, 06:58

v12 s33

shout

slavia bg
slavia bg Dita 1,897, 07:02

13/33

Plamko72
Plamko72 Dita 1,897, 07:10

v14/s35 + shout

bojko3131
bojko3131 Dita 1,897, 07:56

v15 s 35

Vergase
Vergase Dita 1,897, 08:29

16/36

Dexx666
Dexx666 Dita 1,897, 08:42

v17 sub 37

dia761
dia761 Dita 1,897, 08:47

v18 s old

stefan8888
stefan8888 Dita 1,897, 08:48

19/38

rembrant58
rembrant58 Dita 1,897, 09:29

21/42

Kosta Fakirchev
Kosta Fakirchev Dita 1,897, 09:35

21/old

cojojoco
cojojoco Dita 1,897, 09:36

23/44

DanielGeorgiev2
DanielGeorgiev2 Dita 1,897, 09:38

24/old 🙂

Beloslava681
Beloslava681 Dita 1,897, 09:38

25/sub old

PandaBeast
PandaBeast Dita 1,897, 09:39

26/old

S.Arsenov
S.Arsenov Dita 1,897, 09:49

27/48

BGplaY
BGplaY Dita 1,897, 10:06

28/old

GubaOtrovna
GubaOtrovna Dita 1,897, 10:11

29/old

B0GGI
B0GGI Dita 1,897, 10:12

31/52

Qnitsa bg
Qnitsa bg Dita 1,897, 10:16

32/old

KirilHristovKirilov
KirilHristovKirilov Dita 1,897, 10:19

33/55

G0lden Girl
G0lden Girl Dita 1,897, 10:38

v34 old sub

LogainAblar
LogainAblar Dita 1,897, 10:40

35/59

Hui Bai
Hui Bai Dita 1,897, 10:47

36/60

toni force
toni force Dita 1,897, 10:50

38/old

No face No name No number
No face No name No number Dita 1,897, 10:51

39/0ld

RagingGod
RagingGod Dita 1,897, 10:56

40/old

NiKsAnPrO
NiKsAnPrO Dita 1,897, 11:01

41/ old

Eratron
Eratron Dita 1,897, 11:06

42/67

toninho1983
toninho1983 Dita 1,897, 11:09

43/star

klav
klav Dita 1,897, 11:09

44/68 old sub

Sanja Sanjic SAN
Sanja Sanjic SAN Dita 1,897, 11:31

45V /89 sub

stanisavs
stanisavs Dita 1,897, 11:37

46/70

HNTR9
HNTR9 Dita 1,897, 11:59

47/70

Bulgaria1234
Bulgaria1234 Dita 1,897, 12:08

48/72

Mlster X
Mlster X Dita 1,897, 12:17

ако сакаш врати суб
http://www.erepublik.com/en/newspaper/asa-news-271836/1

TheDarec
TheDarec Dita 1,897, 13:24

51\78 адд и шот

ivo urukov
ivo urukov Dita 1,897, 13:56

52/80

valerito
valerito Dita 1,897, 14:00

53/84

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.