Ambienti on/off

Join the new world

 

모 회사에 근무중인 에XXX씨(28) 작업중이던 도면이 날라가 결국...

Dita 1,905, 03:40 E Publikuar në South Korea Korea e Jugut nga Eureka2011

관두껑에 셀프 못질중...사건의 내용은 이렇습니다.


발단


전개


위기절정결망(사망).
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
엄마!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Komentet

Chunghyo
Chunghyo Dita 1,905, 04:10

망했어요....

Leon Iskra
Leon Iskra Dita 1,905, 04:13

못막아요 망했어요...

YoungHun
YoungHun Dita 1,905, 04:59

헐...삼가 도면의 명복을....

MaxRadon
MaxRadon Dita 1,905, 15:53

아우... 짜증 만땅이겠다...
우리 회사는 VDI 사용해서 이런 위험은 없긴한데..^^;;

isforever
isforever Dita 1,905, 20:10

캐드 작업 중에 저장 따로 안해도 기본 옵션 안건드렸으면
히스토리에 작업하던거 백업되어있음.
잘 찾아봐 ㅋㅋㅋㅋ

Eureka2011
Eureka2011 Dita 1,905, 20:54

isforever // 위기상황때 백업퐅더뒤지고 절정으로 넘어간거

Wanterwolf
Wanterwolf Dita 1,905, 21:47

아 오토캐드?? ㅇㅅㅇa.. 숙제다했는데 다 날랐을때 그 기분이란 상콤함.. [3D였나 ㅌㅌ]

1policeKKE
1policeKKE Dita 1,950, 18:22

오오 르르슈퐝~!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.