Ambienti on/off

Join the new world

 

[Vaalikampanja] Mietteitä

Dita 1,900, 13:19 E Publikuar në Finland Finlanda nga Lamoracke


Suomessa eletään vaikeita aikoja. Talous on jo pidempään toiminut heikosti, joka on näkynyt verotulojen jatkuvana laskuna. Lisäksi ePuola on tulossa jo toistamiseen wipeämään meidät. Kuka tahansa voittaakaan vaalit, tulee hänellä olemaan myrskyisä kausi. Tässä omia ajatuksiani siihen, miten eSuomi voisi selvitä näistä vaikeista ajoista.

Talous:

Verotulot alkavat olemaan sitä luokkaa, että vältämättömien menojen kustantaminen on vaakalaudalla. eSuomelle tuleekin pyrkiä löytämään sellainen verotusmalli, jossa saadaan maksimaaliset tuotot. Itse olisin valmis kokeilemaan erilaisia veroprosentteja kauteni aikana. Valtiovarainministerin avulla voitasiin viikon perioideissa seurata miten tehdyt muutokset vaikuttavat verokertymään. Tällä tavalla saadun datan avulla eduskunnalla olisi paremmat edellytykset säätää verotusta kohti parasta mahdollista tulosta. Mahdollisia keinoja voisi olla income taxin nostaminen, sekä aseiden ALVin laskeminen, joka voisi kenties vilkastuttaa asekauppaa.

Veroilla leikkiminen voi toki aiheuttaa suuriakin heilahduksia kauden verokertymään, joten budjetin pitäminen tasapainossa on vaikeaa. Onneksi eSuomella on vielä jäljellä puskuria, jonka avulla voidaan tasapainottaa pahimmat heilahdukset yhden kauden aikana.

Asgard:Liittouma on laajentunut viimeisimmän hallituskauteni jälkeen, kun Kanada liittyi koejäseneksi. Asgardin laajeneminen on positiivinen asia, kunhan muistetaan ottaa rauhassa. Liika kiirehtiminen vaarantaa liittouman tarkoituksen, joka on tiivis yhteistyö ja -henki. Omasta mielestäni Asgardin tulee pyrkiä parantamaan suhteitaan Venäjän suuntaan. Meillä ei yksinkertaisesti ole varaa siihen, että itänaapuristamme tulisi meille vihamielinen. Lisäksi aiemmin vahvat suhteet Norjaan ja Germarkiin tulisi säilyttää.

Sotapolitiikka:

ePuolan invaasion pysäyttäminen on erittäin suurella todennäköisyydellä yhtä mahdotonta kuin ennenkin. Tärkein tavoite sodassa Puolaa vastaan olisi eduskuntavaalien turvaaminen, demokratian säilyttämiseksi. Itsenäisyys on todella vaikeaa saavuttaa, niin kauan, kun Puola ei ole kiireinen muualla. Iskemme kuitenkin heti, kun sopiva tilaisuus ilmestyy. Saimme viimeksi itsenäisyyden takaisin muutaman viikon wipen jälkeen. Toivottavasti pystyisimme nyt samaan.

Toinen keskustelua herättänyt asia on turhat MPP-kulut. Nykyiseltä MPP-listalta on todella vaikea enää lähteä karsimaan sopimuksia pois. Lisäksi Romanian ja USA:n MPP:t olisi hyvä lisätä takaisin listallemme. Suhteita muihin maihin voi kuitenkin parantaa ilman näitä MPP-sopimuksia. Tämän huomioiminen olisi myös tärkeää tulevan kauden aikana.

Sisäpolitiikka:Unkarilaisten PTO-uhka on edelleen realistinen. Siksi meidän tulee jatkaa viime kaudella loistavasti toteutettua ATO-toimintaa! Mikäli minut valitaan, tulen ehdottomasti pyytämään konsultointia edellisissä vaaleissa huikean työn tehneeltä Temskihiltä. Tulemme tekemään kaikkemme, että PTO ei enää tulevaisuudessa uhkaisi meitä, ja voisimme elää vapaasti omassa valtiossamme.

Tiedotus: on käsitelty edellisessä artikkelissani

Hupitoiminta:Synkeinä aikoina kansa tarvitsee hupia. Olenkin saanut erään entisen ja suositun(?) hupiministerin hallitukseeni. Uusia ideoita kuulemma muhii jo mielessä, ja tulossa on eloisa ministeri, joka varmasti vetää eloisan kauden!

Tässä kaikki tältä erää, nähdään taas seuraavassa artikkelissa 🙂. Minulle saa lähettää kysymyksiä yksityisviestillä kaikista vaaleihin liittyvistä aiheista. Pyrin vastaamaan jokaiseen kysymykseen mahdollisimman nopeasti. Lisäksi ministerinpaikkoja on edelleen auki!


-Lamoracke
 

Komentet

Luna30
Luna30 Dita 1,900, 13:45

v 7

Golpel
Golpel Dita 1,900, 22:23

Bravoo bravoo.

Vihtori I
Vihtori I Dita 1,901, 01:07

Mikä on sinun kantasi KKP:hen? Minun oikeuskäsitykseni meidän nimeämämme henkilö om KKP:n virallinen ehdokas, ja näin estetään politiikanteko ATO-operaation varjolla.

Lamoracke
Lamoracke Dita 1,901, 01:33

ATO-operaatiossa tullaan ohjaamaan ääniä sille Suomalaiselle, jolla on eniten ääniä. Lähtötilanteessa tuetaan tietenkin puolueen virallisia ehdokkaita, joita tullaan kyselemään puolueiden puheenjohtahilta ennen vaaleja.

None
None Dita 1,901, 03:20

Miten tämä tuo valtaa kansalle?

Ei ole koko artikkelissa riipaistu aihetta mitenkään.

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Dita 1,901, 04:01

nyt helvettiin se Räsänen = D

Miksi se aina eksyy sisäministeriön osioon.

Cendorr
Cendorr Dita 1,901, 04:11

@Julle

Hallitus tarvitsee kuivan tosikon kompensoimaan hullua hupiministeriä

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.