Ambient on/off

Join the new world

 

еУчебник v1.0

Day 1,892, 02:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by Mihail0vskii93


Најпрво здраво на сите,

и јас сум еБебе но како и сите така и јас ќе се потрудам на новите еБебиња заедно да им помогнеме за кратко време да ја сватат суштината на еРепублика и подолго да останат во неа заедно со сите нас. За таа цел решив да направам една бесплатна веб страна на која ќе има многу туторијали за помош на новите еБебиња, можете да членувате сите кои имате време и желба за тоа.

еМакедонија и Фејзбук страната насловена како Емакедонија туторијали се креирани на 24/01/13 и ќе се потрудам никогаш да не бидат деактивирани, се надевам дека некогаш и ќе бидат додадени во претседателската порака.


еУчебник за еБебиња
http://www.erepublik.com/mk/article/-1-2199779/1/20

-shout-
 

Comments

Mr.borros
Mr.borros Day 1,892, 02:56

прв.. со среќа со весников пошо гледам тазе ти е 😉)
убаво од тебе шо си се потрудил да направиш нешто убаво 😉) камо да имавме многу повеќе такви како тебе 🙂

pop trajan
pop trajan Day 1,892, 03:01

с159 в3
Само продолжи така, полека апдетирај го сајтот и продолжи со добрата работа 🙂

marjansp
marjansp Day 1,892, 03:49

v i s

Jurukov
Jurukov Day 1,892, 03:56

o7

TashaMKD
TashaMKD Day 1,892, 04:18

o7

Felllix
Felllix Day 1,892, 04:19

o7

Macedonian lion best
Macedonian lion best Day 1,892, 04:42

o7 samo pisi deka cokolatceto ne vredi 5 gold nekoj da ne kupii voopsto ne vredi 1gold skoro 290mkd 0.02 mkd e lebot

rengenzy
rengenzy Day 1,892, 04:51

o7

The Argead
The Argead Day 1,892, 04:53

v 27 Ubavo napraveno 😃

Mast3R.B0Y
Mast3R.B0Y Day 1,892, 04:55

v + s

SaJrUs
SaJrUs Day 1,892, 05:05

bravo o/

v+s+s

Hiperion1
Hiperion1 Day 1,892, 05:14

samo da ti kazam
ne e maksimum 650... 700 e
. 😃

DeXteR MkD
DeXteR MkD Day 1,892, 05:33

v+s

iMacedon
iMacedon Day 1,892, 05:46

v40 s169

El Che G
El Che G Day 1,892, 05:54

в+С

Mr.Santino
Mr.Santino Day 1,892, 05:56

o7

DejanDodevski
DejanDodevski Day 1,892, 06:33

o7

ONE Q
ONE Q Day 1,892, 08:24

o7

RiffleRRRBabY1g
RiffleRRRBabY1g Day 1,892, 08:26

v48 s170

Anakin Skywalker MKD
Anakin Skywalker MKD Day 1,892, 09:06

o7

denesce
denesce Day 1,892, 11:33

mnogu podobar od onoj na aexil junior. bravo!

Runnern
Runnern Day 1,892, 19:18

s+v

CobeMakedonski
CobeMakedonski Day 1,893, 08:43

07

vlado77
vlado77 Day 1,893, 15:41

o7

DGKukusev
DGKukusev Day 1,894, 00:10

Bravo
v+s
o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.